top of page

Web site nasıl yapılır ? Hazır web site fiyatları

Web site nasıl yapılır ? Hazır web site fiyatları

Sizde her girişimci, birey yada internet kullanmakta olan insan gibi, işinizi yada kendinizi tanıtmak için web sitesi ihtiyacı duyuyorsunuz. Doğru yere geldiniz! Hazır web site fiyatları konusunda bilgiler, bir web site nasıl yapılır? Sorusunun yanıtları bu yazımızda mevcut.

Öncelikle günümüz dünyasında Türkiye'de dahil, herkesin bir web siteye ihtiyacı olduğu kesin bir gerçek. Dijital devrim dedikleri tam olarak bu oluyor. Dünya ülkeleri için sınırlar kalmış durumda. Çin'de yada Rusya'da yaşayan bir işletme sahibi, Türkiye'de bulunan bir satıcıdan malzeme yada ürün, hizmet satın alabiliyor. Bu durum ile Google, Yandex, Bing gibi arama motorları çok etkili bir hale geliyor. İşletmenizi büyütmek, ve işiniz kariyeriniz için güzel atılımlar yapmak için, sektörünüzle alakalı bireylerin sizi keşfetmesi, sizden ürün yada hizmet satın alabilmesi için Google'da arama motorlarında bulunabilir bir web sitesi sahibi olmanız şart. Bunu sosyal medya ile de yapmak mümkün, fakat bu durum daha masraflı ve bitirici sonuç açısından biraz tatminsiz olabilir.

Hazır web site fiyatları konusunda , www.wixsitekur.net aracılığı ile Wix platformuna ücretsiz abone olabilir, 400 küsür Seo ve Google uyumlu web site şablonunu ücretsiz kullanabilir. Arama motorlarına bulunabilir siteler inşa edebilirsiniz.

Bir web sitenin Google'da bulunabilir olması ve üst sıralara çıkması için ne gereklidir?

1. Öncelikle Seo uyumlu Google'da bulunabilir bir web site kurmak için bu görsele tıklayarak 30 saniyede abone olun. Tamamen ücretsiz şekilde web sitenizi kurmaya başlayın.

Web site nasıl yapılır ? Hazır web site fiyatları

2. Size en uygun web site şablonlarından birini seçin.

3. Sektörünüz yada sitenizin ne ile alakalı olacağına karar verdiyseniz, siteniz ile alakalı anahtar kelimeler için sayfalar oluşturun. Bunu nasıl yapacağınızı makalenin sonundaki eğitici videomuzdan öğrenebilirsiniz.

4. Görsellerinizi, logonuzu web sitenize pratik şekilde ekleyin. Alt etiketlere, yanı fotoğrafın ne ile alakalı olduğunu yazarak belirtin. Alt etiketi nereye yazacağınızı sistem otomatik olarak size göstermektedir. Bu konu hakkında da bilgiyi eğitici videomuzdan öğrenebilirsiniz.

5. Web sitenize görsellerinizi eklediniz, sayfalarınızı oluşturdunuz, şimdi yapmanız gereken şey özgün ve benzersiz içerikler oluşturmaktır. Kopyala yapıştır yöntemi ile asla başarı elde edemezsiniz. Arama motorları Google başta olmak üzere, örnek vermek gerekirse, siz bir restoran sahibisiniz, bir yemeğiniz mevcut bu yemeği tanımlamak için başka bir restorandan bilgileri kopyalayarak kendi web sitenize yapıştırırsanız bu spam içerik olur. Bu şekilde arama motorları sizi indexlemez. Kullanıcılar size ulaşamaz. Bu yüzden özgün bir yazı ile kendi kelimeleriniz ile ürün, hizmet yada sektörünüzle alakalı o etkinliği tanıtmalısınız.

6 .Sitenizi kurdunuz, sayfalarınızı oluşturdunuz, görselleri eklediniz, makalelerinizi yazdınız. Şimdi ne yapacaksınız?

Eğer wixsitekur.net üzerinden, Wix Türkiye aracılığı ile web sitesi kurduysanız, sitenizi Google'a kaydetmeniz gerekmektedir. Bunun için öncelikle Google Search Console ve Google Analytics kullanmayı öğrenmelisiniz. Web sitenizi arama motorlarına kayıt etmek için örnek vermek gerekirse,

Google'u açın ve '' Google Site Kayıt '' yazın. Çıkan sonuçlarda Google'a site ekleme kısmı önünüze gelecektir. Adımları izleyin ve Google webmastetools'a kayıt olun. Sitenizin kodu size sunulacaktır. Bu kodu alın ve wix panelinizde ki, meta tag hanesine ekleyin. Ve sitenizi yayınla butonuna tıklayın. Sonra tekrar Google webmaster tools sayfanızda sitenizi onaylayın. Bu şekilde web siteniz onaylanacaktır.

7. Web sitenizi arama motoruna gönderdikten sonra, site haritası eklemeniz gerekir. Bunu yapabilmeniz için domain uzantınızın sonuna www.siteadı.com/sitemap.xml şeklinde ekleme yaparak, Google webmaster tools kısmında site haritası gönder kısmına yapıştırın ve gönderin. Web sitenizin sayfaları 3 gün yada 2 hafta içerisinde taranarak Google ve diğer arama motorlarına index almaya başlayacaktır.

8. Eğer Google webmaster tools ve benzeri araçları kullanmak kafanızı karıştırıyorsa, www.wixsitekur.net'in büyük bir avantajı sizleri bekliyor. Abon olduktan sonra yukarıdaki adımları izleyerek sitenizi oluşturduysanız. Wix Seo Wizard programı ile tek tuş ile hatalarınızı görebilir, gerekli düzenlemeleri yapabilir ve Google'a web sitenizi gönderebilirsiniz.

9. Web sitenize sosyal medya araçlarını eklemeyi unutmayın, web siteniz ile alakalı Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram sayfalarınızı oluşturun ve bunları web sitenizde ana sayfa kısmına mutlaka ekleyin.

10. Blog oluşturun. Sektörünüz ne olursa olsun, mutlaka verdiğiniz hizmet, kendiniz yada sektörünüz ile alakalı özgün ve kendi kelimeleriniz ile makaleler yazın. Bu makalelerin linklerini sosyal medya hesaplarınızda paylaşın.

11. Fiyatar ve seçenekler

www.wixsitekur.net aracılığı ile Wix'e abone olursanız bedava domain ( alan adı ) , sınırsız trafik, ve bant genişliği elde edebilmek için 2. seçeneğiniz vardır.

1. Bedava site kurarsınız Google uyumlu web site temalarından yararlanırsınız, yukarıda yazan maddeleri uygulayarak site oluşturabilirsiniz fakat Premium abone olmazsanız wix site uzantınız olur, bu domain bağlayamamanız anlamına gelmektedir. Ama yinede web site oluşturur ve linkinizi sosyal medya üzerinde paylaşabilirsiniz.

2. Tam kapsamlı bir web site kurmak için domain ( alan adı ) sahibi olmanız gerekir. www.siteadı.com org, net şeklinde. Buna sahip olmak için wix premium abonesi olmanız gerekmektedir. Normal şartlarda bir web site kurarken, temaya ayrı para, hosting ayrı para, alan adı sağlayıcı için ayrı para vermeniz gerekir. Wix'in avantajı bütün bunları tek bir pakette ve en uygun şekilde sunmasıdır. Mobil uyumlu responsive site buna dahildir.

Wix premium fiyatı iki seçenekte sunulur.

1. Her ay 33.5 tl ödersiniz seçeceğiniz aplikasyon ve pakete göre bu fiyat değişiklik gösterebilir. Avantajı şudur. Türkiye'de taksitle alışveriş yaparken kredi kartı yada banka kartı kullanırken, paranın tamamı çekilir, ve karta taksitle ödeme yaparsınız. Wix ile bu durum ortadan kalkıyor. Aylık ödeme seçeneğini seçerseniz, her ayın belli bir gününde sadece 33.5 tl kartınızdan kesilir.

2. İsterseniz yıllık ödememe yapabilirsiniz. Normalde aylık 33.5 tl olan Premium paket seçeneği, yıllık ödeme yapmanız durumunda indirime uğrar ve seçmiş olduğunuz pakete göre 250 TL yada 400 tl arasında değişiklik gösterir. Kampanyaya göre alan adı bu fiyata dahil olur.

UNUTMAYIN: Web sitenize domain ( alan adı ) bağlamak için Wix Premium paket almanız gerekmektedir. Wix premium hosting, domain, bant genişliği ve birçok ihtiyacı tek elde sunar.

Detaylı şekilde kısa sürede web site kurmak konusunda bilgi almak için videomuzu izleyebilirsiniz.

Eğer profesyonel bir yardım almak isterseniz web site mimarlarımızla iletişime geçebilirsiniz. Bunun için görsele tıklamanız yeterli.

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Web site nasıl yapılır ? Hazır web site fiyatları

Web site nasıl yapılır  Hazır web site fiyatları

bottom of page