top of page

Web site kurma

Web site kurma hakkında en pratik ve en hızlı yöntem Wix Türkiye ile ayağınıza geliyor. En uygun bütçe ile aylık ödeme yada yıllık ödeme seçenekleri ile Google algoritma sistemine otomatik olarak uyum sağlayan web sitenizi hemen alabilirsiniz. Web site fiyatları 2018, e ticaret sitesi fiyatları hakkında her şey makalemizde. Web sitesi nasıl kurulur ? Sorusunun cevabını arıyorsanız, video anlatım seçeneği ile anında bilgi alabilirsiniz.

Web site kurma

Web site kurma hakkında internet üzerinden araştırma yapmış ve birçok bilgi edinmiş olabilirsiniz. Önemli ola şey web sitenizin Google ve seo uyumlu olmasıdır. Google algoritma sistemine uygun bir web siteniz olursa, sıralamada daha ön plana çıkar ve hedef kitlenizin web sitenize ulaşabilmesini sağlarsınız. Peki seo uyumlu web sitesi kurabilmek için nelere dikkat etmek gerekiyor?

1. Anahtar kelimenizin geçtiği, yaptığınız iş ile alakalı bir domain ( alan adı ) almalısınız.

2. Google, Yandex, Bing , Yahoo gibi arama motorları ile entegre çalışan ve her yenilik ve güncellemeyi otomatik olarak sizin web sitenize sağlayan bir web sitesi oluşturucusu ile çalışmalısınız. ( www.wixsitekur.net size bunu en ince ayrıntısına kadar sağlar bu şekilde sürpriz güncellemeler için ekstra para talebi ile karşılaşmazsınız. )

3.Bir web sitesi için en önemli şey benzersiz ve doyurucu içeriktir. Web siteniz ister e ticaret sitesi olsun, isterse normal bir web sitesi olsun, uğraştığınız iş, ürünler, vermiş olduğunuz hizmetler yada uzmanlık alanlarınız hakkında, minimum 300 kelimeden oluşacak şekilde içerisinde konu ile alakalı en az 3 anahtar kelime barındıran makaleler ile web sitenizi donatmalısınız. Bu durumu Wix Blog seçeneği ile başarabilirsiniz.

4. Web sitenizi www.wixsitekur.net aracılığı ile Wix'e abone olarak kurduktan sonra sertifikalı Wix eğitmeni ve webmaster Emre Ata'ya iletişim formu aracılığı ile ulaşarak danışabilirsiniz. Web siteniz kurulurken mutlaka seo kelimeleri ve alt etiketlere dikkat etmelisiniz, fotoğraf ve videolara mutlaka alt etiket ekleyip, içerik hakkında bilgi vermelisiniz.

5. Sosyal medya hesaplarınızı açın ve bütün hesaplarınızdan , web sitenizin her sayfasını paylaşın. Unutmayın ne kadar güncel içerik ve paylaşım, o kadar tekil hit asisti demektir.

6. Web sitenizin kurulumu tamamlandıktan sonra mutlaka Wix Seo Wizard uygulamasını kullanın ve web sitenizi gözden geçirin. Bu program sayesinde kendi web sitenizin seo açıklarını anında görerek düzeltebilirsiniz.

Wix Türkiye ekibi olarak amacımız, Wix bünyesinde web sitesi kurduğunuzda en kolay yoldan, hazır web sitesi şablonlarından faydalanarak web sitenizi oluşturmanızdır.

WIX ÖDEME SEÇENEKLERİ VE FİYATLARI NEDİR?

www.wixsitekur.net üzerinden yada bu makalenin sonundaki görsele tıklayarak Wix ailesine katılırsanız, ekstra bir indirim kazanabilirsiniz. Wix ödemelerilini her bir siteniz için, isterseniz ayda 33.5 tl isterseniz yıllık 250 ila 400 tl şeklinde yapabilirsiniz.

Unutmayın 14 gün deneme süreniz var, bu süre zarfında memnun kalmazsanız, paranız iade edilir. Kredi kartı tek çekim şeklinde değil, aylık fatura öder gibi web sitenizin parasını ödersiniz.

E ticaret sitesi kurmak istiyorsanız, Wix Ecommerce paketini satın alabilirsiniz, bu paket 40 TL aylık taksit seçeneğini sizlere sunar. Wix ile e ticaret web sitenizi kurduktan sonra ödeme alabilmek için, Payu firmasına gerekli belgelerinizi göndermelisiniz. Payu ile satış başı komisyon ödeyerek online olarak kredi kartı ve banka kartı ile ödeme alabilirsiniz.

Kafanıza takılan her soruyu bize iletişim formu aracılığı ile gönderebilirsiniz. Bir web sitesi ya da e ticaret sitesi nasıl kurulur ? uygulamalı olarak web site kurma videolarımızı izleyin.

Web site kurma

WIX ILE NORMAL BİR WEB SITE NASIL KURULUR?

WIX İLE E TİCARET WEB SİTESİ NASIL KURULUR?

WIX HAZIR WEB SITESI FIYALARI NE KADAR? VE NASIL KULLANILIR?

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır;

Web site kurma

Hazırlayan Emre Ata sertifikalı Wix eğitmeni ve Webmaster

web site kurma

bottom of page