top of page

Köy dernek, vakıf web sitesi nasıl yapılır? Fiyatları ne kadar?

Köy dernek, vakıf web sitesi nasıl yapılır? Fiyatları ne kadar?

Merhaba, Köy, dernek, vakıf yada lokaliniz için web sitesi arayışında mısınız? Doğru yerdesiniz, en uygun fiyat ve en iyi seo uyumlu web sitesi temaları, köy dernek web sitesi şablonları Wix kalitesi ve güvencesi ile elinizin altında. Köy dernek web sitesi nasıl kurulur? Dernek sitesi fiyatları ne kadar? Hazır dernek sitesi şablonları. Bütün sorularınızın cevabı makalemizde.

Köy dernek, vakıf web sitesi nasıl yapılır? Fiyatları ne kadar?

Öncelikle bir Köy, dernek, vakıf yada lokal için web sitesi oluşturabilmek için seo uyumlu, Google uyumlu web sitesi şablonlarına ihtiyacınız vardır. Wix Türkiye ile istediğiniz web sitesine sahip olabilirsiniz. Kurulumu pratik ve kolaydır. Web sitesi fiyatları, web sitesi nasıl yapılır? şeklinde sorular Google üzerinde en çok aratılan kelimelerden bazılarıdır. Şüphesiz her ihtiyaç sahibi, hazır web sitesi kullanmak ister.

Wix Türkiye, www.wixsitekur.net yüzlerce Google ve seo uyumlu web sitesi şablonunu sizlere ücretsiz sunar. Wix ile dernek sitesi oluşturduğunuzda, bedava hosting, bir yıllık ücretsiz domain ( alan adı ) sahibi olabilirsiniz. Bütün bunlara sahip olmanız için tek yapmanız gereken, '' HEMEN BAŞLAYIN '' yazan görsele tıklamak ve Wix'e abone olmaktır. Sonra izleyeceğiniz adımlarla web sitenizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

Köy, dernek, vakıf yada lokal web sitenizi oluşturduktan sonra, günlük, haftalık yada aylık bildirimlerinizi kolaylıkla yayımlayabilirsiniz. Bu şekilde yerel olarak web sitenize ulaşan mahalle, köy yada memleketlileriniz paylaşımlarınızı, bildirilerinizi kolaylıkla takip edebilir. Bir örnek sunmak isterim, ben Sinop/Gerze'liyim. Çocukluğumdan beri her yaz festival gerçekleşirdi, Güzel ülkemiz Türkiye'nin her yerinden Gerze sakinleri, memleketlerine dönerdi ve belirli bir tarihte bu festival gerçekleşirdi. Gerze'de ve herhangi bir il yada ilçeye bağlı kişiler, Google üzerinde daima özlem duydukları yeri aratırlar, o yer hakkındaki gelişmeleri, emlak piyasasını, arsa piyasasını, ve etkinliklerini kontrol ederler.

Gerze hakkında bir köy, dernek, vakıf yada lokal web sitesi hazırlanmış olursa, bütün Gerze'li vatandaşlar kolaylıkla bu siteye girebilir ve etkinlikleri kolaylıkla takip edebilir. Bunu sizde yapabilirsiniz. Wix ile köy, dernek, vakıf web sitesi nasıl yapılır? Öncelikle yukarıda bahsetmiş olduğum gibi '' HEMEN BAŞLAYIN '' görseli ile Wix'e abone olalım.

Sonra, sistem size otomatik olarak hangi sektör hakkında web sitesi kurmak istediğinizi soracaktır. Buradan ilgili adımları izleyelim. Sonra ki adıma ise iki seçeneğimiz vardır, hatta 3.

1. İsterseniz Wix ADI ( Wix yapay zeka ) ile ilgili bilgileri ve görselleri ekledikten sonra otomatik olarak saniyeler içerisinde bir web sitesi oluşturabilirsiniz. 2. Hazır web sitesi şablonlarından istediğinizi seçebilir ve sürükle bırak yöntemi ile, bir Facebook sayfası düzenler gibi web sitenizi oluşturabilirsiniz. ( Unutmayın hazır Wix web site şablonları, dünyanın en yetenekli web site tasarımcıları tarafından Google ve seo uyumlu olarak hazırlanmaktadır.) 3. Sıfırdan kendiniz Wix App store araçlarını kullanarak bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Yapmanız gerekenler tam olarak bunlardır. Web sitenize domain bağlamak ve Google'da yer alabilmek için Wix Premium paketlerden faydalanmanız gerekir. Wix Premium paket fiyatları her bütçeye uygun şekilde oluşturulmuştur. Premium paket aldığınızda, hosting, domain, her ihtiyaç tek bir fiyatta toplanır ve ek ödemeler yapmak zorunda kalmazsınız. Wix premium web site oluşturmak için isterseniz 1 yıllık, isterseniz 2 yıllık isterseniz aylık ödeme seçeneğini seçebilirsiniz. Unutmayın, aylık ödeme seçeneğini seçerseniz, bütün paket bir anda kredi kartı yada banka kartınızdan tahsil edilmez. Her ay belirli bir tarihte '' fatura öder gibi '' ödeme yaparsınız. 14 günlük deneme süreniz vardır, eğer memnun kalmazsanız, 14 gün içerisinde ödemiş olduğunuz miktarı geri alabilirsiniz. Dernek web sitesi örnekleri,köy dernek sitesi ücretsiz,dernek web sitesi şablonları,köy sitesi örnekleri,dernek sitesi template,köy dernek web sitesi,dernek sitesi scripti,hazır dernek web sitesi şablonları, bu konular hakkında bütün detaylar videomuzda HEMEN WİX ABONESİ OLMAK VE İNDİRİMDEN FAYDALANABİLMEK İÇİN;

Köy dernek, vakıf web sitesi nasıl yapılır Fiyatları ne kadar

WİX İLE NASIL WEB SİTESİ OLUŞTURABİLECEĞİNİZİ BU VİDEO İLE ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Hazırlayan Emre Ata sertifikalı Wix uzmanı ve webmaster

Köy dernek, vakıf web sitesi nasıl yapılır? Fiyatları ne kadar?

bottom of page