top of page

Mimarlar için web sitesi nasıl yapılır? Mimar web site fiyatları ne kadar?

Mimarlar için web sitesi nasıl yapılır? Mimar web site fiyatları ne kadar? Evet sevgili mimarlar ve endüstriyel tasarımcılar, bir portfolyo sitesi oluşturup ister görsel isterseniz blog halinde bütün çalışmalarınızı yayımlamak adına güzel ve Google uyumlu hazır web sitesi şablonu arıyorsanız doğru yerdesiniz. Kolay kurulum hazır web sitesi, mimarlar için web sitesi fiyatları, mimar porfolyo sitesi nasıl yapılır? Gibi arayışlarınız için doğru ve pratik adres www.wixsitekur.net. Tek yapmanız gereken '' HEMEN BAŞLAYIN '' yazan görsele tıklayarak Wix abonesi olmak ve sonraki adımları izlemek.

Mimarlar için web sitesi nasıl yapılır? Mimar web site fiyatları ne kadar?

1. Wix'e abone olun.

2. Sistem sizden hangi sektör ile alakalı web sitesi kurmak istediğinizi sorduğunda, adımları izleyin.

3. Size en uygun web sitesi şablonunu seçin, yada kendiniz oluşturun. 4. Sitenize ilgili görsellerinizi ekleyin, galerilerinizi oluşturun, blog yazılarınızı hazırlayın ve kolayca web sitenize ekleyin.

5. Wix seo wizard ile sayfalarınızın seo ayarlarını kolayca yaptıktan sonra son aşamaya gelin.

6. Wix premium paketlerden size en uygun olanı seçin ve web sitenize www.siteadı.com yada net şeklinde güzel bir domain bağlayın.

İşte bu kadar basit. Unutmayın, çağımızda sosyal medya ve bazı siteler sektörden iş edinmek ve freelance iş almak için çok önemlidir. Unutmamak gerekir ki, bu sektörde insanlar ve mimar arayan firmalar, kişiler, şehir bazlı yada global anlamda belirli anahtar kelimeler ile Google, Yandex, Bing gibi arama motorlarında arama yaparlar. Siz bir web sitesi kurduğunuzda, web sitenizde sektörünüz ile alakalı ne kadar çok anahtar kelimeler hakkında özgün makale ve sektörel bilgilendirme yazıları yer alırsa o kadar şansınız artar! Ayrıca isterseniz Wix ADI ile otomatik olarak web sitenizi yapay zeka ile oluşturabilirsiniz. Wix'e hemen abone olabilmek için ;

Mimarlar için web sitesi nasıl yapılır Mimar web site fiyatları ne kadar

Wix ile nasıl mimarlar için web sitesi yapılır ? İlgili eğitim videomuzu izleyebilirsiniz.

Hazırlayan sertifikalı Wix uzmanı ve webmaster Emre Ata

Mimarlar için web sitesi nasıl yapılır? Mimar web site fiyatları ne kadar?

bottom of page