top of page

Wix Ascend ile web site ve sosyal medya mesajlarını tek bir alandan yanıtlayın

Wix Ascend ile Web site ve sosyal medya mesajlarını tek bir alandan yanıtlayın,

Günümüzde artık web sitesi sahipleri, küçük işletme veya hizmet sağlayıcılar sosyal medyayı aktif şekilde kullanmaktadırlar. Sıkça sorulan sorulardan biri şudur; Bütün mesajları tek bir alana nasıl yönlendirebiliriz? Bir web sitesi için Facebook, Instagram, Twitter, Google +, LinkedIn, gibi sosyal medya platformlarında hatta Youtube'da birçok paylaşım yapılıyor. Wix CEO'su Avishai Abrahami CNBC'de katıldığı programda küçük işletmelerin veya hizmet sağlayıcıların daha iyi kazanç sağlayabilmesi için birkaç öneride bulundu, ayrıca Wix kullanarak web sitesi oluşturmuş kullanıcıların müşterileri ile daha hızlı iletişim kurabilmesi için bir program ( Wix Ascend'i) geliştirdiklerini açıkladı.

Wix Ascend Avishai Abrahami CNBC Mad Money

Bu uygulamanın adı Wix Ascend olarak belirlendi. Wix ile web sitesi oluşturmuş bir hizmet sağlayıcı veya küçük işletme, otel, bayi veya bakım servisi sahibi, Web sitesinde bulunan '' iletişim kutusu '' paneli üzerinden gönderilen mesajları anlık olarak '' Wix Android veya IOS '' uygulaması ile anlık olarak mobil telefonunda görebiliyor ve yanıtlıyordu. Wix Ascend sayesinde birkaç kolay adımda Facebook ve Gmail hesaplarınızı web sitenize bağlayabilirsiniz. Bu şekilde sosyal medya üzerinden gelen mesajları veya size gönderilen e-mailleri geç yanıtlamazsınız.

Dünya genelinde yapılan araştırmalarda, birçok web sitesi sahibi işletmenin, sosyal medya mesajlarını geç görmesi sorunu yüzünden müşteri kaçırdıkları analiz edilmiştir. Wix şirketi bu problemi minimum düzeye indirmek için '' Wix Ascend '' uygulamasını hayata geçirmiştir.

Wix Ascend nasıl kurulur ve nasıl kullanılır?

Görsellerde görmüş olduğunuz gibi, sırasıyla şu adımları izleyebilirsiniz;

1.

Wix Ascend ile web site ve sosyal medya mesajlarını tek bir alandan yanıtlayın

Wix kontrol paneliniz üzerinde, sol kısımda bulunan müşteri mesajları, ve iletişim listesi bölümüne gelerek mesajlar kısmını açın.

2.

Wix Ascend ile web site ve sosyal medya mesajlarını tek bir alandan yanıtlayın

Bu bölümde Ascend sistem mesajı ilk hanenizde görünecektir. Kolay adımları izleyerek, Gmail hesabınızı ve Facebook hesabınızı Ascend ile bağlayın. Bu adımlar izlendikten sonra bütün müşteri mesajlarını Wix iletişim bölümünüzde kolayca görmeye başlayacaksınız.

Lütfen unutmayın;

Kullanmış olduğunuz mobil telefon ile işletme sisteminiz ne olursa olsun, uygulamalar bölümüne girerek Wix APP uygulamasını ücretsiz bir şekilde telefonunuza indirin. Bu şekilde işletmenize, veya web sitenize gelen bütün mesajları kolaylıkla yanıtlayabilirsiniz.

Bir web siteniz yok ise, kolaylıkla web sitesi oluşturmak ve 30 dakika gibi kısa bir sürede Google'da yer almasını sağlamak için görsele tıklayarak abone olabilirsiniz. Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda, aylık veya yıllık ödeme yapabilirsiniz. Wix'e kaydol.

Wix Kayıt

Bir sonraki makalemizde görüşmek üzere!

Emre Ata Wix

Hazırlayan Emre Ata sertifikalı Wix eğitmeni ve webmaster

bottom of page