top of page

Ayda 33 TL ödeyerek profesyonel ve google uyumlu web sitesi!

Ayda 33 TL ödeyerek profesyonel ve google uyumlu web sitesi!

Yanlış duymadınız, piyasada 3 ila 8 bin tl tutarında satılan web sitesi temaları ve scriptlerini unutun. Google uyumlu, ekonomik, ve bütün uygulamaları destekleyen, mükemmel bir web sitesi sahibi olmak artık çok kolay. İzlemeniz gereken adımlar çok basit. Tüm dünya üzerinde 60 milyona yakın kullanıcısı olan wix, size en profesyonel web sitesi imkanını çok uygun fiyatlara sunmaktadır.

Tek yapmanız gereken makalenin sonundaki '' HEMEN BEDAVA SİTENİZİ KURMAYA BAŞLAYIN '' görseline tıklamak, sonra wix'e ücretsiz abone olmak, son olarak ayda 33 tl ödeyeceğiniz, dilerseniz tek seferde 330 tl ödeyeceğiniz premium hizmetini satın almak. Wix neden bu kadar ucuz diye merak eden kişilere açıklamamız şu şekildedir. 60 milyona yakın kullanıcımız bulunduğu için ticari bir kaygı yaşamıyoruz. Temiz bir internet ve google uygulamalarından herkesin, her sektörün en iyi şekilde faydalanabilmesi adına bu kadar uygun seçenekler sunuyoruz.

Premium abone olduktan sonra, domaininizi web sitenize bağlayarak, ilgili adımları izleyip kolaylıkla web sitenizi kurabilirsiniz. Destek almak isterseniz, yine destek birimimize yazabilirsiniz. İstediğiniz sektör için en kaliteli siteyi en uygun fiyata kurmak adına aşağıdaki linke tıklayabilir ve sonraki adımda 33 tl karşılığı premium hesabınızı aktif edebilirsiniz.

Ayda 33 TL ödeyerek profesyonel ve google uyumlu web sitesi!

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Ayda 33 TL ödeyerek profesyonel ve google uyumlu web sitesi!

bottom of page