top of page

Wix Türkiye Web Sitesi Fiyatları

Wix Türkiye Web Sitesi Fiyatları,

Merhaba, bir web sitesi oluşturmak veya kurmak için en doğru web sitesi oluşturucuyu arıyorsanız doğru adrese geldiniz. Wix ile indirimli fiyat web sitesi oluşturmak istiyorsanız makalemizi okumaya devam edebilirsiniz. 2019 yılında Web sitesi fiyatları ne kadar? Günümüzde birçok meslek kolu ve yerel işletme Google ve diğer arama motorlarının ayrıcalıklarından yararlanmak için web sitesi oluşturmak ihtiyacı hissetmektedir. Hazır web sitesi fiyatları hakkında bilgi alabilmek için birkaç dakikanızı bu yazıya ayırmanız yeterli olacaktır. Sosyal medya üzerinde etkin ve güven veren reklamlar oluşturmak için güzel bir kod yapısına sahip ve en önemlisi SEO uyumlu, arama motoru dostu bir web sitesine ihtiyacınız var. Web sitesi fiyatları 2019 yılında ülkemizde yaşanan döviz kuru dalgalanması yüzünden yükelişe geçmiş olabilir, fakat Wix şirketi dünyadaki 150 ülkede faaliyet gösteren dev bir kuruluş olduğu için, ülkelerin ekonomik durumlarını daima göz önünde tutar. Şimdi dilerseniz Wix ile web sitesi oluşturmak için güncel web sitesi fiyatlarını hep birlikte inceleyelim.

Web Sitesi Fiyatları

Web Sitesi Fiyatları

Web sitesi fiyatları

Wix web sitesi oluşturucunun sloganı '' Kendi web siteni kendin kur '' şeklindedir. Her zaman belirttiğimiz gibi imkanınız var ise Türkiye Cumhuriyeti üzerinde binlerce emektar ve uzman Web sitesi yazılımcısı ve fimaları mevcuttur. İstemeniz halinde Türk yazılım şirketleri ile çalışabilirsiniz. Eğer pratik bir şekilde SEO ve Google uyumlu web sitesi veya e-ticaret sitesi, sanal mağaza oluşturmak ve uygun fiyatlara web sitesi sahibi olmak istiyorsanız Wix Türkiye sizlere şu fiyatları sunmaktadır;

Web Sitesi Fiyatları

Wix Türkiye Web Sitesi Fiyatları

Wix web sitesi oluşturucunun diğer bir avantajı ise, kullanıcılarına eCommerce, E-Ticaret sitesi, normal web sitesi fiyatlarıaylık veya yıllık ödeme seçeneği ile sunmasıdır. Türkiye'de olan döviz dalgalanması güzel ülkemize yurt dışından getirilen birçok ürün veya hizmetin fiyatının artmasına sebebiyet vermektedir. Bu durum karşısında Türkiye'deki kullanıcıların olumsuz etkilenmemsi için 2019 Ocak ayında Wix şirketi Türkiye fiyatlarını güncellemiştir. Bu sayede bir Web sitesi oluşturmak veya e-ticaret sitesi kurmak için web sitesi fiyatları olabildiğince uygun duruma getirilmiştir.

Örnek vermek gerekirse;

1. Bir web sitesi oluşturmak için Wix sistemine web sitesi şablonu, hosting ve diğer gereksinimler için yıllık 170 TL + KDV ila 350 TL +KDV şeklinde ödeme yapabilirsiniz. Veya aylık ödeme seçeneğini seçerek, normal web siteniz için aylık 19 TL ila 33 TL + KDV tutarında ödeme yapabilirsiniz.

2. Sanal mağaza veya E-ticaret sitesi için Wix sistemine 34 TL + KDV şeklinde başlayan aylık ödeme seçeneklerini kullanarak ödeme yapabilirsiniz. Yıllık ödemelerde ise 190 TL ila 450 TL + KDV arasında değişen fiyatları sçebilirsiniz.

www.wixsitekur.net veya www.wixturkiye.net üzerinden abone olduğunuzda Türkiye için teknik destek birimi olan bu iki site size ay içerisinde 2 kez indirim günleri tanımlanmasını sağlayacaktır. Bu şekilde yıllık ödeme yaparken % 50 indirim avantajına sahip olursunuz.

Wix ile web sitesi oluşturmak size ne gibi avantajlar sunar?

Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda, sürekli güncellenen sistemi ve arayüzü sayesinde Google, Yandex, Bing gibi arama motorları yeni bir sistem geliştirdiklerinde yazılım şirketinize yeni bir site versiyonu için para ödemeniz gerekmez, Wix Türkiye sistemi otomatik olarak sitenizi bu yeni arama motoru yeniliklerine entegre eder. Kısaca web sitesi sahibi olduktan sonra sürekli ekstra masraf ödeme sorunlarından kurtulursunuz.

Wix iade garantisi

Wix Türkiye aracılığı ile bir Wix web sitesi sahibi olursanız, Premium paket ödemesi yaptıktan sonra 14 gün deneme süreniz vardır. Eğer sitenizi oluşturduktan sonra memnun kalmazsanız 14 gün içerisinde paketinizi iptal edebilir ve ödemenizi geri alabilirsiniz.

Web sitesi fiyatları 2019 yılı itibariyle bu makalede görmüş olduğunuz şekildedir. Bu makalede bulunan '' HEMEN BAŞLAYIN '' yazılı bannerlara tıklayarak abone olduğunuzda ay içerisinde 2 kez indirim günlerinin size yansıyacağını lütfen unutmayın. Buraya tıklayarak kolayca Wix abonesi olabilir ve sitenizi indirimli fiyata kurabilirsiniz.

Aklınıza takılan soruları ve merak ettiklerinizi 7/24 iletişim formumuz aracılığı ile bize iletebilirsiniz.

Web sitesi fiyatları 2019

Wix aracılığı ile normal bir web sitesi veya e-ticaret sitesi oluşturmak için aşağıdaki videolardan yararlanabilir veya www.wixsitekur.net makalelerine göz atabilirsiniz.

WEB SİTESİ KURULUM VİDEOSU

WİX ADI ( WİX YAPAY ZEKASI İLE ) WEB SİTESİ KURULUMU

E-TİCARET SİTESİ KURULUM VİDEOSU

Başarılar dilerim.

Hazırlayan: Emre Ata Sertifikalı Wix Uzmanı & Webmaster

Hazırlayan: Emre Ata Sertifikalı Wix Uzmanı & Webmaster

Hazırlayan: Emre Ata Sertifikalı Wix Uzmanı & Webmaster
Hazırlayan: Emre Ata Sertifikalı Wix Uzmanı & Webmaster

bottom of page