top of page

Diyetisyenler için profesyonel web sitesi

Diyetisyenler için profesyonel web sitesi

Bir diyetisyen olarak web sitesi sahibi olmak, yeni müşterilere ulaşmak istiyorsunuz. Ama google uyumlu, arama motorlarına entegre bir web sitesi kurmak için nereye güveneceğinizi bilmiyorsunuz. Wix tüm dünya genelinde 60 milyon kişi, kuruluş ve şirkete hizmet vermektedir. Wix'e makalenin sonundaki görsele tıklayarak dakikalar içinde abone olup, premium hesap satın alabilir. Onlarca tema arasından size en uygununu seçerek güzel bir diyetisyen web sitesi kurabilirsiniz.

Ödeme seçenekleri en uygun, ve en profesyonel web sitesi seçeneği ile wix tüm dünyada hızla yayılmaktadır. Wix ile sitenizi kurduğunuzda, site temanızı seçtikten sonra, diyet ve kendi alanınız hakkında ilgili makalelerinizi, görsellerinizi web sitenzie kolayca yükleyebilir, ve diyetisyen arayan müşterileri kendinize çekebilirsiniz.

Tüm bunlar için yapmanız gereken wix'e abone olup premium hesap satın almaktır. İster ayda 33 tl gibi bir rakam ödeyin, isterseniz senelik 330 tl ödeyin. Wix'in bu kadar uygun olması ve dünya üzerinde 80 farklı ülkede birçok diyetisyen tarafından tercih edilmesinin sebebi, çok fazla abonesi olmasıdır. Birçok aplikasyonu tek bir uygulamada birleştiren wix ile 3 ila 8 bin tl ödeyerek kurduracağınız bir web sitesi gibi verim alabiliyorsunuz. Web sitenizi kurup domaininizi sitenize bağladıktan sonra, ilgili adımları izleyerek bu verime ulaşabilirsiniz.

Wix ile güzel bir diyetisyen web sitesi açmak için aşağıdaki görselere tıklayarak abone olun ve premium hesap satın alın. Daha sonra adımları izleyin.

Diyetisyenler için profesyonel web sitesi

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Diyetisyenler için profesyonel web sitesi

bottom of page