top of page

İşletmeler için taksit ile web sitesi fiyatları

İşletmeler için taksit ile web sitesi fiyatları

İşletmeniz var ve yeni bir site kurmak istiyorsunuz, araştırma yaptığınızda kafanız karışıyor. Ee kolay ve en ekonomik şekilde profesyonel bir web sitesi kurmak için doğru yerdesiniz. Aşağıdaki görsele tıklayarak wix'e abone olun ve premium hesabını satın alarak ayda sadece 33 tl ödeyerek profesyonel bir web sitesi sahibi olmak için ilk adımı atın.

İşletmeler için tasarlanmış onlarca profesyonel ve Google uyumlu web sitesi temasından birini seçin ve daha sonra işletme görsellerinizi adım adım ekleyin. Gerekli adımları takip ederek yaptıktan sonra, domaininizi web sitenize birkaç adımda entegre edin. Sonra google ve diğer arama motorlarından müşterilerinizin size ulaşmasını bekleyin.

Wix neden bu kadar ucuz ve uygun fiyat veriyor?

Wix dünya genelinde 60 milyona yakın abonesi olduğu için fiyatları en uygun durumda tutmaktadır. 20 milyonuncu aboneden sonra, artık her gelecek işletme,kişi yada kuruluşun, halkaya bir olduğunu düşündüğümüz için, herkesin bu uygulamadan faydalanmasını ve temiz bir internet kullanımı oluşmasını sağlamak istedik. Bu yüzden farklı yerlerde 3 ila 8 bin tl arasında fiyatı olan web site sistemlerini sizlere ayda 33 tl gibi bir rakama isterseniz tek seferde yıllık 330 tl gibi bir rakama sunabiliyoruz.

Profesyonel web sitenizi kurmak için makalenin sonundaki görsele tıklyarak hemen abone olun ve premium hesabınızı satın alarak siteniz için adımlarınızı atın.

İşletmeler için taksit ile web sitesi fiyatları

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

İşletmeler için taksit ile web sitesi fiyatları

bottom of page