top of page

Müzisyen, sanatçı ve müzik grupları için en uygun web sitesi

Müzisyen, sanatçı ve müzik grupları için en uygun web sitesi

Bir müzisyen sanatçı yada müzik grubusunuz, web sitesi kurmak ve yeni kitlelere ulaşmak istiyorsunuz, şarkılarınızın, eserlerinizin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayarak başarıya ulaşmak istiyorsunuz. Ssanatçılar için en güzel görseller ile web siteis kurmak artık hem ekonomik hemde çok kolay. Domain satın aldığınızda, tek ihtiyacınız bir web sitesidir. Bu web sitesini kurmak wix ile hem çok basit hemde çok ekonomiktir.

Birbirinden güzel santçı, müzisyen yada müzik grubu teması arasından birini seçerek, ilgili görsellerinizi, sitenize ekleyebilir, youtube, vimeo gibi platformlarından videolarınızı takipçilerinize sunabilirsiniz. Müziklerinizi ve eserlerinizi web siteniz üzerinden satışa sunarak para kazanabilirsiniz. Bunları yapmak için izlemeniz gereken adımlar çok basit. İlk olarak makalenin sonundaki '' HEMEN BAŞLAYIN '' içerikli linke tıklayrak wix'e abone olun, daha sonra premium hesap satın alın, ve adımları izleyerek web sitenizi oluşturup, domaininizi sitenize bağlayın. Wix 120 milyon abonesi olduğu için 3 ila 8 bin tl fiyatı olan web sitelerinin verimini sizlere en uygun şekilde sunar. Aplikasyonları ucuzdur. Wix üzerinden bir web sitesi kurarsanız bu sizin için hem ekonomik hedme google uyumlu temalar kullanıldığı için hedef kitlenize ulaşma kolaylığı sağlayacaktır.

Wix'e abone olduktan sonra, premium hesap satın aldığınızda, ayda 33 tl ödeyebilir yada tek seferde senelik 330 tl ödeme yapabilirsiniz. Web sitenize, Spotify ve Soundcloud hesaplarınızı kolaylıkla entegre edebilirsiniz.Örnek bir web sitsi görmek isterseniz ; www.onurasilkilic.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Dünya genelinde web sitesi kurmanın en kolay yolu wix tarafından müzisyen, sanatçı yada müzik gruplarına sunulmaktadır. Nasıl web sitesi oluşturacağınızı öğrenmek için eğitici videomuzu izleyebilirsiniz.

Müzisyen, sanatçı ve müzik grupları için en uygun web sitesi

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Müzisyen, sanatçı ve müzik grupları için en uygun web sitesi

Hazırlayan sertifikalı Wix eğitmeni & webmaster Emre Ata

Müzisyen, sanatçı ve müzik grupları için en uygun web sitesi

bottom of page