top of page

Bedava web site kur

Dünyada milyonlarca kullanıya sahip Wix, artık Türkiye'de! wixsitekur.net ile güzel ve profesyonel bir web sitesi oluşturmak isterseniz tek yapmanız gereken bulut tabanlı bu internet geliştirme platformuna ücretsiz kayıt olmak. İster evinizde yaptığınız el işlerini tüm dünyaya ulaştırın, ister işinizi tanıtın milyonlara ulaşsın, sanatınızı gösterin bırakın yaratıcılığınız sınır tanımasın, ya da fikirlerinizle milyonları etkileyin... Biz sizin hayalleriniz gerçeğe bir adım yaklaşsın diye buradayız. Wix, ile tamamen kişiselleştirilmiş ama bir o kadar da etkileyici ve profesyonel bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Harika temel özellikler ve geliştirilebilir paket seçenekleri ile bedava web sitesi kurmak hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı.

1. OLMAZSA OLMAZ TEMEL ÖZELLLİKLER

Güvenilir Hosting hem de Bedava Web sitesi işinin en kritik kısmı hostingtir, Wix ile bu hizmeti ücretsiz ve güvenilir olarak alabilirsiniz.

Mobilde de Mükemmel Siteniz sadece pc'den değil tablet ve telefonlardan da harika görünmeye devam eder.

2. GÖZLERİNİZİ ALAMAYACAĞINIZ ETKİLEYİCİ TASARIMLAR Temalarınıza Uygun Harika Stock Görüntüleri

Sizin temanızı belirleyin ve Wix'in milyonlarca yüksek çözünürlüklü ve profesyonel resimlerinden dilediğinizi seçin, anahtar kelime ile aratma kolaylığı ise paha biçilemez.

Sadece VIP Sadece belirli üyelerinizin ya da sizin girebileceğiniz özel korumalı sayfaları rahatlıkla Wix ile oluşturabilirsiniz.

Şeritler ile Sitenizi Canlandırın Videolar, fotoğraflar ya da metinler içeren şeritler ile web sitenizi canlandırın. Karıştırın, sıralayın, değiştirin, eğlenin...

3. AKTİF SOSYAL MEDYA VE BLOG KULLANIM İMKANI

Sosyal Medya Hesaplarını Yönetmek Artık Çok Kolay

Sosyal ağ düğmeleri ile ziyaretçileriniz size daha rahat ulaşabilecek ve sadece web sitesi kurarak takipçilerinizi arttırmış olursunuz.

Blog'unuzu Mükemmelleştirin

Sitenize yaptığınız işleri daha detaylı anlatabileceğiniz ve istediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz bir blog ekleyin, hem de çok kolay bir şekilde...

4. SANAL MAĞAZA İLE E-TİCARETTE BİR NUMARA OLACAKSINIZ

Komisyon Almıyoruz

Sitenize ekleyeceğiniz PayPal, kredi kartı ya da nakit gibi güvenli ve kolay ödeme yöntemleri için sizden komisyon almıyoruz.

Bedava website kur

Kolay Sipariş Yönetimi

Bedava website kurduktan sonra, gelen siparişlerinizin ödemelerini kolayca kabul edin. Siparişlerinizi takip edin, indirimlerinizi girin ve tüm gönderimlerinizi tek bir yerden kolayca yönetin.

Artık Dünya'ya Açılabilirsiniz

Sanal Mağaza'nın her ülkeye özel vergi ve gönderim kuralları ile artık Dünya'ya açılabilirsiniz.

5. PROFESYONELLEŞMEK İŞ ARAÇLARI İLE ARTIK ÇOK KOLAY

Bu SEO Bir Harika Dostum

Artık SEO kullanmayan web sitesine web sitesi demiyorlar, gelin siz de kendi konseptinize ve içeriğinize uygun arama ifadelerini anahtar kelimeler ile rahatça kullanın ve potansiyel ziyaretçileriniz size bir adım daha yaklaşsın.

E-Pazarlama

Artık pazarlamda e- oldu, e-pazarlamada; üyelerinizin ve ziyaretçilerinizin yeniliklerden, indirimlerden ya da etkinliklerden haberdar olması ve bunları sosyal medyada paylaşmaları için tek yapmanız gereken güzel e-postalar oluşturup onlara göndermeniz.

Kendinizin Finansçısı Olun

Faturalarınızı gönderin, ödemeleri gözden geçirin ve kendinizin finansçısı olmanın ne kadar kolay olduğunun farkına varın.

6. HEP DESTEK TAM DESTEK

Hepsini Bir Bir Anlatıyoruz

Her şeyi adım adım anlattık, her konu ile ilgili yüzlerce destek videosu ile sorunsuz ilerlemeniz için hep yanınızdayız.

Siz Sorun Biz Cevaplayalım

Destek merkezimize ulaştıracağınız sorular en kısa sürede cevaplanacaktır.

Hemen şimdi 30 saniyede üye olmak için görsele tıklayın

Bedava website nasıl kurulur

bottom of page