top of page

İstanbul Web Tasarım

İstanbul Web Tasarım

Tüm Türkiye’ye hizmetiyle ön plana çıkmış olan WIX, herhangi bir uzmanlık alanınızın başarılarının ve hizmetinizin alt başlıklarını, katılan çeşitli görsellerle desteklenerek kişiye ya da kuruma özgün bir atmosfer yaratılmasıyla birlikte insanlara olan sesinizi internet ortamından gerçekleştirilmesini sağlayan web sitesi düzenleyicidir.İstanbul web tasarım şeklinde arama yapıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yönlerinin yanı sıra kendi içinde size sunmuş olduğu güvenceyle uzmanlık alanlarınızı, profesyonellik taşıyan sosyal web sitenizi ve sizi güvence altına almayı başarır. Çeşitli ayrıcalıklar tanıyarak size pratik oluşunun katmış olduğu zamandan tasarruf ederek hızla ilerleme kaydetmenizi sağlar. Böylelikle, boş zaman kaybını yok ederek gönül rahatlığıyla web sitenizin oluşumu için zemin hazırlamış olursunuz. Hem de hiç vakit kaybetmeden…Nedir bu web sitesi kurucusunun özellikleri ? Bunları çeşitli yönleriyle ele alalım.

İstanbul Web Tasarım

PRATİK EDİTÖRÜN SÜRÜKLE BIRAK ORTAKLIĞI Pratik editörünüz sürükle-bırak işlemiyle gerçekleştirebileceğiniz düzenlemelerden faydalanarak dilediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Zamandan tasarruf etmenize yardımcı olacak bu özelliklerin bir arada kullanımı web siteniz için birincil bir etki yaratır.

GÜVENCE KALİTESİ Sahip olduğu kalitenin güvenle eş değer olması, yani WIX website düzenleyicinin size sunduğu olanaklarla güvencenizi garanti altına alabilirsiniz. Kişi ya da kurumun ya da herhangi bir firmanın da güvende hissedeceği bu ortam Wix’in kendi kalitesiyle paraleldir.

‘’APP MARKET’’ Bu özelliğiyle işinizi kolaylaştıracak şekilde sitenizi farklı uygulamalar yardımıyla geliştirmenizi sağlayabilirsiniz. Diyelim ki; mimarlık adı altında bir web sitesi oluşturmak istiyorsanız, size farklı yönüyle değerlendirebileceğiniz; video paylaşma, firma adı ekleme, yazı tipini değiştirme gibi web sitenizin zenginliğine yön verecek uygulamaların tadına doyamayacaksınız.

MOBİL ÜZERİNDEN GÖRÜNTÜ Uygulamalarla zenginleştirdiğiniz web sitenizi bir de mobil üzerinden değerlendirme yapmak istediğiniz takdirde bunu tek bir işlemle sağlayabilirsiniz. Başka bir deyişle mobilden web siteniz hakkında bilgi sahibi olmak isteyen bireylerin görüş açısını objektif değerlendirmenizi sağlayacaktır.

KİŞİSEL YA DA KURUMSAL BİR İZLENİM VE KUVVETLİ BİR ETKİ YARATIN

Web sitenizin tanıtılması ve reklamınız için ses getirme özelliğinizin kuvvetli rüzgar estirmesi gerekmektedir. Bunun öneminin farkında olan WIX, size sunduğu ilgili şablonlar yardımıyla web sitenizin olumlu yönde bir intiba alması açısından olanaklar tanımaktadır. Mimarlık üzerine yapmanız gereken şablonlardan tutun da fotoğrafçılık ve modaya kadar her türlü temaya uygun şablonu içeren özellikleriyle web sitenizin güçlü tesirini ortaya çıkarmanız için muazzam bir zemin hazırlamış olacaksınız. WIX’in bu özellikleri sadece sizin iş yoğunluğunuzu hafifletmekle kalmayarak, zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak ve kullanılan uygulamalarla web sitenizi geliştirmeye yönelik küçük çalışmalar yapacaksınız. Tüm bu fonksiyonların bir arada olduğu websitesi kurmak, öncelikle işiniz açısından çok olumlu yönde getiri sağlarken; diğer taraftan tek sayfayla dikkat çekebileceğiniz iş hazırlamanın keyfini doyasıya yaşayarak web sitenizin tesirli rüzgarını, hizmet vermek istediğiniz kitleye HER NEREDE OLURSANIZ OLUN ulaştırmış olacaksınız.

Hazır website tasarım

Saniyeler içerisinde ücretsiz abone olarak bedava profesyonel tasarımlardan yararlanarak website kurablirsiniz.

İstanbul Web Tasarım

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

İstanbul Web Tasarım

bottom of page