top of page

Ankara web tasarım Wix ile kendi sitenizi tasarlayın

Ankara web tasarım Wix ile kendi sitenizi tasarlayın Web Sitelerinin Hayatımızdaki Önemi Günümüz dünyasında gelişen internet ile birlikte, insanlar kendilerini sanal ortamlarda ifade etmenin yeni yollarını bulmaya başladılar. Mektupların yerini alan e-postalar, albümlerin yerini alan sosyal medya sayfalarının yanına artık siteler de eklendi. Kavram olarak oldukça yaygın ve herkesçe bilenen sitelerin, gelişen teknoloji ile birlikte kullanımını kişisel boyutlarda kendimiz ifade edebilecek kadar yaygınlaşmış bulunmaktadır. İnternet ortamında şirketlerin ve belli kuruluşların sitelerinin yanı sıra; insanların kendi hobilerini, yaşam tarzlarını ve hatta öz geçmişlerini bile paylaşabilecekleri bireysel siteler de ortaya çıkmaktadır.

ankara web tasarım bedava website

Kendini Tarzınıza En Uygun Siteyi Yaratın Teknoloji, insanların arasındaki uzaklıkları yok eden bir rol oynamaya başladığından beri kendimizi nasıl daha iyi ve daha hızlı bir şekilde ifade edeceğimizi araştırır olduk. Son yıllarda yaygınlaşan blog yazarlığından tutun, sosyal medya fenomenlerine kadar popüler olan her şey internet üzerinde meydana gelmektedir. Sanal alemde kendinizi ifade etmek için bir yol düşündüğünüzde aklınıza ilk bunlar geliyor. Bu sınırsız ortamda kendinizi en iyi şekilde ifade edebilecek siteyi kurup, ister hobilerinizi derleyip paylaşabilir, isterseniz ziyaretçilerinizin giriş yapıp sayfanızı incelediği bir blog oluşturabilirsiniz. Ve bunun için nerede olduğunuzun hiçbir önemi olmadığını hatırlatmaya gerek bile yok. Ankara’da web tasarımı yapan bir üniversite öğrencisi olsanız da, Antalya’da manzara fotoğrafları paylaşan bir gezgin olsanız da Wix ile kendi sitenizi kurmak çok kolay.

Web Tasarımı Artık çok Kolay kod bilmenize gerek yok! Facebook profili açar gibi website kurun! Şimdiye kadar kendi sayfanızı yaratmanızı engelleyen tasarım sorunu Wix ile artık geride kaldı. Seçtiğiniz şablon ile istediğiniz sayfayı oluştururken, sizin için hazırlanmış olan yardımcı araçlar her işlemi en kolay hale getirmektedir. Sayfanızı tasarlarken ekranın sol kısmındaki araçlar ile arka planı değiştirebilir, çeşitli özellikler ekleyebilir ve bunları istediğiniz gibi sayfanıza yerleştirebilirsiniz. Her aşamada kullanıcılarının işini kolaylaştıran bir site olan Wix web tasarımcılarını üzecek gibi görünüyor. Çünkü hiçbir profesyonel desteğe ihtiyaç duymadan dilediğiniz gibi bir site oluşturma fırsatını sizlere sunuyor. Hem de bunu ücretsiz yapıyor. Ayrıca arzu ederseniz gelişmiş yardımlardan ve seçeneklerden belli bir ücret karşılığında yararlanabilirsiniz.

ankara web tasarım bedava website şablonları

Wix Ayrıcalığını Hissedin Bir şirketiniz olduğunu düşünün; net bir örnek olması için, Ankara’da bir kitabevi işletiyorsunuz ve sitesini bir tasarımcının oluşturmasını istediniz, çünkü web tasarım hakkında bir fikriniz yok. Ankara’da iyi bir web tasarımcısı bulmalı, aklınızdakileri bu kişiye aktarmalısınız. Ödediğiniz ücrete ek olarak; karşınızdaki kişi tam olarak kafanızdakini bilemeyeceği için, hayalinizdeki siteyi oluşturması zamanını alacak veya hiçbir zaman oluşturamayacaktır. Fakat Wix üzerinde sitenizi kendiniz oluşturduktan sonra Premium üyeliği ile en uygun domaini edinebilir, hayalinizi süsleyen siteyi kendiniz yaratmış olmanın yanında, en uygun fiyata kendini tarzınızı yansıtmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Wix’in ücretsiz üyeliğini denemek için hiç zaman kaybetmeden hemen üye olmanın tam zamanı!

30 saniyede ücretsiz abone olarak bedava website şablonlarından yararlanabilirsiniz.

Ankara web tasarım Wix ile kendi sitenizi tasarlayın

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Ankara web tasarım Wix ile kendi sitenizi tasarlayın

bottom of page