top of page

Google’da Sayfa Açmak İstiyorum Diyorsanız Böyle Buyurun!

Google’da Sayfa Açmak İstiyorum Diyorsanız Böyle Buyurun! Evet, başlıkta da gördüğünüz gibi sizlere ücretsiz bir biçimde, profesyonel bir internet sitesi açmanıza yarayacak bir internet sitesi tanıtacağız. Bu internet sitesi yüzlerce lira verilerek, onlarca yazılımcının çalışarak yaptığı o şaşaalı internet sitelerine benzeyecek ve hatta belki de onlardan çok daha iyi olacak. Tek yapmanız gereken wix'e giriş yaptıktan sonra kolayca ve ücretsiz bir biçimde üyelik oluşturmak. Bu üyelik oluştuktan sonra yüzlerce internet sitesi şablonu arasından hoşunuza gideni seçip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Peki, Wix Nedir?

Wix , YouTube’da video izlerken çok kez karşınıza gelmiş olabilir. Ya da hiç karşılaşmamış ve ilk kez bu makale sayesinde tanışmış olabilirsiniz. Eğer ücretsiz bir internet sitesi oluşturmak isteyen ve bunun yolunu bir türlü bulamayan birisiyseniz, emin olun bu site tam size göre! Wix, farklı tasarımcılar ve yazılımcılar tarafından hazırlanmış yüzlerce internet sitesi şablonunu sizlere ücretsiz bir biçimde sunan bir internet sitesidir. Wix, hiç yazılım bilgisi olmayan fakat kendi işletmesine bir internet sitesi kurmak ve daha kurumsal bir işletme haline dönüşmek isteyen bireylere bir yardım niteliğindedir. Eğer bir işletmeniz varsa ve internet sitesi açmak istiyorsanız ya da işletmeniz olmadığı halde internet sitesi açmak istiyorsanız hemen şimdi Wix adresine gidip kendinize bir üyelik oluşturun ve sadece 5 dakikada profesyonel bir internet sitesi sahibi olun!

Google’da Sayfa Açmak İstiyorum Diyorsanız Böyle Buyurun!

Nasıl Üye Olurum?

Wix’e üye olabilmek için gereken tek şey, internet bağlantınızın olmasıdır. Hemen wix adresine gidip işletmenizin kurumsallaşması için ilk adımı atın. Siteye girdiğiniz zaman sizi, üye olmanız adına yerleştirilmiş bir buton karşılayacak. Bu butona tıkladığınız takdirde sizden sadece e-posta adresiniz ve wix site kur sitesine giriş yaparken kullanmanız adına bir şifre istenecek. Bu bilgileri girdiğinizde sizin için hazırlanmış yüzlerce şablondan birisini seçip, profesyonel bir internet sitesi sahibi olmak için gereken ilk adımı atabilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?

Wix'i kullanabilmeniz için üyeliğinizi oluşturduysanız işin büyük çoğunluğunu halletmiş olursunuz. Bu adımdan sonra yapmanız gereken tek şey sizin için hazırlanmış olan şablonlardan birisini seçip, o şablonu kendinize göre dizayn etmektir.

Neden Wix site kur?

Peki, internette onlarca buna benzer internet sitesi varken, neden wix sie kur seçeyim diyebilirsiniz. Kısaca anlatmak gerekirse, sürükle ve bırak yöntemiyle çalışan internet sitesi editörü, sizler için hazırlanmış onlarca etkileyici şablon, 250'den fazla uygulama sizleri wix adresinde beklemekte. Videolu anlatımlarla internet sitenizi nasıl daha iyi hale getirebileceğinizi anlatan eğitimler de sizlerle. Ayrıca, tek tıklamayla internet sitenizi mobil uyumlu hale getirebilir ve kullanıcılarınıza daha iyi hizmet verebilirsiniz. Bedava hosting hizmetiniz wix güvencesi altındadır. Üstelik wix , hiçbir zaman görmediğiniz kadar kolay bir internet sitesi oluşturma programıdır. Sadece kendinizin veya belirli site üyelerinizin görebileceği özel ve korumalı sayfalar kurun. Ses ve video dosyalarınızı yükleyin ve site tarzınıza uygun müzik listeleri ekleyin. Tüm bunların yanı sıra wix ücretsiz website sizleri mağdur etmemek adına kurmuş olduğu 7/24 destek hattı sorunlarınıza çözüm bulmaya yönelik sizleri beklemekte.

Wix sie kur Tamamen Ücretsiz mi?

Wix yüzlerce şablonu, sınırsız sayıda sayfayı ve size özel bir internet sitesi ismini sizlere ücretsiz bir biçimde sunar. Her internet sitesi gibi tabii ki wix site kur ücretsiz de belirli özellikleri kullanabilmeniz adına sizlerden çok cüz’i olan bazı ücretler talep etmektedir. Örneğin sitenize sınırsız sayıda fotoğraf ve video yükleyebilmek, tamamen kişiselleştirilmiş bir alan adı almak ve ziyaretçilerinizin wix reklamlarını görmemesi gibi özellikler için ve daha sayamadığımız birçok özellik için sizlerden belirli ve cüz’i miktarda ücretler talep etmektedir. Her bütçeye göre paketler olduğunu ve tabii ki hiçbir ücret vermeden de kullanabileceğiniz özelliklerinin bulunduğunu da hatırlatalım.

30 saniyede ücretsiz abone olabilir ve bedava website temalarından yararlanabilirsiniz.

Google’da Sayfa Açmak İstiyorum Diyorsanız Böyle Buyurun!

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Google’da Sayfa Açmak İstiyorum Diyorsanız Böyle Buyurun!

bottom of page