top of page

İzmir web tasarım ve bedava hosting

İzmir web tasarım ve bedava hosting

Günümüzde internetten sayesinde oturduğumuz yerden istediğimiz bilgilere ulaşmak artık çok kolay. Herhangi bir yer, mekan, kitap ya da aklınıza başka ne geliyorsa öğrenmesi çok hızlı ve basit. İnternette gezinirken ve bilgi edinirken girdiğimiz siteleri kurmakta artık çok daha kolay.

Wix bu konuda bize yardımcı olmak için yurtdışından artık Türkiye’ye de gelen bir sistem. İzmir web tasarım araması yapıyorsanız, Wix’den kısaca bahsedecek olursak aslında Wix web site oluşturucu bir sistem. Bu sistemle çok kolay bir şekilde yazılım bilgisine sahip olmadan web sitesi oluşturabiliyor ve tasarımını yapabiliyoruz. Böylece oluşturmak istediğimiz siteye pratik bir şekilde kavuşuyoruz. Hem de kimseye ihtiyaç duymadan.

İzmir web tasarım ve bedava hosting

Gelin Wix’i biraz daha yakından tanıyalım ve işlerin ne kadar da pratik ve kolay olduğuna bakalım.

Ücretsiz ve Güvenli Hosting

Hosting kısaca hazırladığınız web sayfasını yüklemeniz gereken alana denir. Sitenizin çalışabilmesi için ayrılan bir alana ihtiyaç vardır ve bu alan ziyaretçilere kesintisiz hizmet verebilmelidir. Bunun için bilgisayardan daha gelişmiş olan sunucu dediğimiz cihazlara ihtiyaç vardır. Sunucular günün her saati açık olmak zorundadır. Wix sayesinde bu sunuculara ücretsiz ve güvenli bir şekilde ulaşılabilmektedir.

Her İhtiyaca Uygun App Market

Wix App ile oluşturacağınız sitede edineceğiniz uygulamalar için oluşturulmuş pratik bir markette var. Bu marketten hangi uygulama lazımsa alabiliyor ve isteğinize göre kullanabiliyorsunuz. Bu uygulamaların çoğu ücretsiz ve premium olan uygulamalarında ücretsiz sürümü bulunmakta. Örneğin bir apart otel sayfası kuruyorsanız rezervasyon sistemini buradan ücretsiz edinebiliyorsunuz ve işler sizin için çok ucuza ve kolay yoldan halloluyor.

Kolay Tasarım İmkanı

Wix sayesinde kodlama ya da yazılım işlerinden anlamadan sitenizi pratik bir şekilde yapmanız mümkün. Hem de bu çok kolay. Diğer web tasarım sitelerinde ki gibi karmaşık ve yapılması uzun süren tasaramlar gibi değil. Sürükle bırak özelliğiyle sayfanıza istediklerinizi kolay bir şekilde ekleyip kaldırabilir ve dilediğiniz tasarımı yapabiliyorsunuz. Sonuca gelindiğinde profesyonellerden hiç bir farkınız kalmıyor. Mükemmel bir web sayfası oluşturmuş oluyorsunuz. Hemde ücretsiz ve kodlama bilmeden.

Domain Sizin Kişiselliğiniz ve Profesyonelliğiniz Demek

Domain, oluşturduğunuz web adresinin ismi diyebiliriz. İzmir web tasarım araması yaparak, örneğin sizin web siteniz butiğinizde olan giysiler ve online satış ile ilgili ve butiğinizin ismi benim butiğim ise bu ismi web adresi olarak belirleyebilmenizi sağlar. Bunu Wix sayesinde ücretsiz olarakta yapabiliyorsunuz. Ücretsiz olduğunda adresiniz "adınız.wix.com/sitenizin adı,” olarak kaydediliyor ve bu şekilde hizmete sunabiliyorsunuz. Eğer işleri biraz daha profesyonel yapmak istiyorsanız yıllık sınırsız pakete geçiş yapabilirsiniz. Böylece bir yıl için bedava domain kuponu kazanabilirsiniz ve www.istediğinizsiteismi.com ya da .org . info gibi TLD’ler ile sitenizi isimlendirebiliyorsunuz. Bu size kalmış. Wix her zaman yanınızda.

30 saniyede ücretsiz abone olun ve bedava website kurmaya hemen başlayın

İzmir web tasarım

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

İzmir web tasarım ve bedava hosting

bottom of page