top of page

Site kur ücretsiz Wix farkıyla

Site kur ücretsiz Wix farkıyla

Siteye Giriş, Wix website tasarım sitesi, sizlere oluşturmak istediğiniz siteyi hem kolay hem de site kur ücretsiz bir şekilde oluşturmanıza yardımcı olmaktadır. Tek yapmanız gereken siteye girmek ve üye olmaktır. Üyelik için sizden sadece bir e-mail ve şifre istenmektedir. Gerekli adımları takip ederek siteye giriş yaptığınızda karşınıza nasıl bir yol izlemeniz gerektiği çok basit bir dille anlatılmaktadır.

Siteye Genel Bir Bakış Wix tasarım sitesi, kendi bünyesinde oluşturduğu içeriklerle sizlere site oluşturmada ve bunu kullanmada son derece basit bir dille rehberlik etmektedir. Dilerseniz sitenizi oluştururken daha önce hazır bulunan şablonlardan bir tanesini seçebilirsiniz. Sahip olduğu çok farklı şablonlar ile sizlerin kendi tercihlerinize ve zevkinize uygun şablonu seçme imkânını sunmaktadır. En önemlisi de bu şablonların konuya olan uygunluğudur. Seçeceğiniz şablonla sitenizi ücretsiz bir şekilde kurabilirsiniz.

Temel Özellikleri Wix tasarım sitesi, kullanıcısına önemli özellikler sunmaktadır. Bu özellikler ile sitenizi oluşturduktan sonra da gerekli yardımları alabilmektesiniz. Kolay sürükle ve bırak yöntemli editör ile sitenizi istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Bu uygulama sayesinde hiçbir kodlama bilgisine ihtiyaç duymazsınız. Mobil dostu özelliği sayesinde kurmuş olduğunuz sitenizin her türlü cihazda mükemmel görünmesini sağlamaktadır. Mobil cihazlarda dilerseniz masaüstü görünüme geçebilir, dilerseniz tekrar mobil görünüme geçebilirsiniz. Bedava ve Güvenilir Hosting ile sitenizi her türlü konuda güvende tutabilirsiniz. Bu güvenliği size sunan Wix tasarım, müşterilerin güvenliğine son derece önem vermektedir. Kişisel domain bağlama özelliği, sitenizin ziyaretçilerin gözünde iyi bir imaj bırakmasını sağlamaktadır. App Market ile siteniz için uygulamalar geliştirerek daha kullanımlı hale gelmesini sağlar, sitenizin mobil cihazlara da indirilerek rahat bir şekilde kullanımını sağlamaktadır. Tüm bu özelliklerin yanında dilerseniz tek sayfalı siteler de kurarak fazla ve istenmeyen, gözü yoran, sadece ihtiyacınıza cevap veren siteler de kurmanız artık wix tasarım ile çok kolay hale geldi.

Siteyi Tanımaya Çalışma

Wix web tasarım sitesi, sizlere ihtiyacınız olan her türlü yardımı sunarak görsel açıdan ve sahip olduğu özellikler açısından son derece kolay ve pratik site yapmanızı sağlamaktadır. Site kurma noktasında kararsızsanız Wix tasarım sitesine giriş yaparak hem özelliklerini görebilir hem de siteyi daha yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Wix tasarım sitesi, daha önceden oluşturulan sitelerin birer şablonunu sizin önünüze sunarak ne kadar etkileyici olduğunu, kafanızda herhangi bir soru işareti kalmamasına özen göstermektedir. Siteyi tanımaya çalışmak için gereken tek şey giriş yapmanız ve farkı görmeniz.

Güvenli Kullanım ve Depolama Wix tasarım sitesi sizlere vermiş olduğu tüm hizmetleri site kur ücretsiz geri dönüt alacak şekilde gerçekleştirmektedir. Yaşayabileceğiniz herhangi bir sorun karşısında hemen site yöneticileri ile iletişime geçebilir ve sorununuzu hemen giderebilirsiniz.

Tüm bu özellikleri yanında wix web tasarım sitesi, sizlere gelebilecek her türlü e-mail için bir depolama fırsatı da sunmaktadır. Belli bir noktadan sonra dilerseniz sitenizin depolama alanını arttırabilir ve hiçbir sorun yaşamadan sitenizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

En Önemli Farkı Wix tasarımın en önemli farkı, oluşturmak istediğiniz sitenizi sizlere ücretsiz ve pratik bir şekilde oluşturmasıdır. Ücretsiz bir şekilde üye olup sitenizin nasıl olması gerektiğine sizler karar vermektesiniz. Sizlere sunduğu örnek şablonları seçip site oluşturmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca sizlere sağladığı güvenli ortamı ile kafanızda herhangi bir soru işareti kalmasının da önüne geçmektedir.

Teknolojinin giderek hayatımızın önemli bir parçası olduğu günümüzde, özellikle şirketlerin mallarını veya hizmetlerini pazarlayabileceği en önemli ortamların başında internet gelmektedir. Wix tasarım sitesi, bunun farkında olup sizlere bu fırsatı ücretsiz sunmaktadır. Ücretsiz ve basit bir şekilde oluşturacağınız siteniz ile sizler de artık dünyanın önemli markalarıyla yarışabilirsiniz. Tek yapmanız gereken siteye üye olmak ve farkı görmektir.

20 saniyede ücretsiz üye olarak bedava website temalarını kullanmaya hemen başlayabilirsiniz

Site kur ücretsiz Wix farkıyla

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Site kur ücretsiz Wix farkıyla

bottom of page