top of page

Taksit ile website satın al

Taksit ile website

Öncelikle günümüzde internet tüm ihtiyaçlarımızı neredeyse karşılamakta ve bizlere yanıt vermektedir. Taksit ile websitesi almak, İnternette örneğin zeytinyağı almak istiyorsak ilgili sitelere girer ve kolayca fiyatlara ulaşarak istersek siparişte edebiliriz. Bu web sayfalarını yapmak ise artık çok kolay. Çünkü yurtdışından Türkiye’ye de gelen Wix adlı bir web sayfa oluşturucu var ve Wix ile yaptığınız web sayfalarında aldığınız premium üyelikler ya da paketleri taksit seçeneğiyle satın alabiliyorsunuz. Bu sayede eğer sayfanıza birden fazla ürün alacaksanız bu ay hepsinin tamamını ödemek yerine bunları taksitlere bölerek aynı anda daha rahat satın alma imkanınız da olmuş oluyor.

Oldukça Güvenli

Günümüzde çoğu sitede kredi kartlarıyla satış yapıldığını biliyoruz ve aynı zaman da duyuyoruz ki bazı siteler hiç güvenli değil ve müşterileri riske atan bazı önemsenmemiş güvenlik ihmalleri bulunmakta. Wix kullanarak kredi kartına taksit yaparak ürünleri almak öncelikle çok güvenli. Satın alırken aklınızda bir şüphe kalmadan, güvenli şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Çünkü Wix SSL Güvenli Ödeme özelliğine sahip. Bu özellik kredi kartınızı rahat bir şekilde kullanabilmenizi sağlıyor. Sizin bilgilerinizi güvende tutarak şifreliyor ve buna dışarıdan başka kişilerin ulaşmasına imkan vermiyor. Böylece sizde alışverişinizi yaparken taksitli seçeneklerle, SSL Güvenli Ödeme sayesinde içiniz rahat ve güvenli bir şekilde yapmış oluyorsunuz.​​​​​​​​​​​​​

Taksit ile website satın al

Para İadesi Mümkün

Satın alırken ürün hakkında sorularınız varsa ve eğer sonra pişman olacağınızı düşünüyorsanız bunları düşünmeye gerek yok. Çünkü Taksitle website Wix sayesinde satın aldığınız tüm paketlerde veya ürünlerde 14 gün içerisinde para iadesi bulunmakta. Bu sayede yanlışlıkla satın aldığınız ya da sonradan pişman olduğunuz paket veya ürünleri para iadesi mevcut. İşler böyle olunca da satın alırken herhangi bir kaygı içerisinde olmadan alışverişinizi düzgün bir şekilde yapmış oluyorsunuz. 14 gün zaten bunun için fazla bir zaman aralığı. Bu aralıkta rahatça hangi ürünün sizin için ne kadar faydalı olduğunu ya da değiştirmek istediğiniz ürün olursa farkına varmanızı sağlayabileceğiniz bir zaman aralığı olduğundan para iadesi size büyük oranda fırsat sağlayabilmekte.

Her Kredi Kartınıza Uygun

Öncelikle ‘’Kredi kartına taksit var ama benim sahip olduğum karta var mı?’’ diye düşünmenize gerek yok. Çünkü Wix sizin dilediğiniz gibi alışveriş yapmanızı kolaylaştırmak adına Visa, MasterCard, American Express, Discover Network kredi kartlarıyla dilediğiniz ürünü size anında alma fırsatını veriyor. Hem de bu ürünlere taksit yapabiliyorsunuz. Böylece satın aldığınız ürünü bir anda ödemek zorunda kalmıyor seçeneklere göre aylara bölerek zorlanmadan ödeme yapabiliyorsunuz. Yeter ki siz web sayfanızı daha da iyileştirmek adına ürün ya da paketlerden satın almak isteyin Wix müşteri dostu bir şekilde taksit seçenekleriyle de size kolaylık sağlamakta ve en önemlisi de bu işi güvenli bir şekilde yapması.

30 saniyede ücretsiz üye olarak temaları bedava deneyebilirsiniz.

taksitle website satın al

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Taksit ile website satın al

bottom of page