top of page

Web sayfası aç

WEB SAYFASI AÇMA Başarılı ve ücretsiz web sitesi açmak hiç bu denli basit olmamıştı. Ücretsiz, başarılı ve merak uyandıran, kullanımı kolay bir web sitesi açmayı istiyor ama nereden başlayacağınıza vâkıf olamıyorsanız, Wix ile istediğinizden fazlasına kavuşacaksınız. Web sayfası açmanın oldukça fazla yolu var. Bazıları aylarını bile bunun harcayabiliyor. Kimi site kurmak için kod, tasarım vb. öğrenerek açıyor, kimi ise web tasarımı yapan kişilere yüklü miktar ödeyerek hazır site alıyor. Ancak Wix ile bunların hiç birine gerek kalmadan kaliteli ve pratik bir web sayfasını oldukça basit yöntemlerle açabilirsiniz!

Peki Wix Nedir? Wix ile herhangi bir teknik bilgiye sahip olmaksızın, tasarım kodlamasına gerek duymadan, kaliteli, ücretsiz ve profesyonel bir web sayfası açabilirsiniz. İstediğiniz her konuda, her tasarımda başarılı bir site açmak Wix ile artık çok kolay.

Wix Temel Özellikleri Kullanımı basit olan editör, siteyi istediğiniz şekilde tasarlamanıza yardımcı olur. Kodlama bilgisine ihtiyaç duyulmaz. Parasız barındırma hizmeti sitenizi güvende tutar. Açtığınız web sayfasını kullanışlı mobil vb. uygulamalarla geliştirebilirsiniz.

web sayfası aç

Tasarım Özellikleri Profesyonelce planlanmış 500 şablon: Her türden siteye uygun tasarlanan şablonlardan size en uygununu seçin. Yüksek çözünürlüğe sahip, profesyonel milyonlarca stock görüntüleri seçin. Farklı öğeleri ekrana sabitleme: Ziyaretçileriniz sitede aşağı da inse yukarı da çıksa bu öğeleri görmesini sağlayın. 3D efektler: Parallax efektleri ile sitenize daha keyifli ve göz alıcı bir görünüm kazandırın. HTML kodu: Kendi kodunuzu girerek kendi istediğiniz özellikleri ekleme şansına nail olun. Sadece kendinizin ya da istediğiniz kişilerin görebileceği korunaklı sayfalara sahip olun.

Diğer Özellikleri Tamamen kendi isteğinize göre özelleştirebileceğiniz bloglar oluşturun. Web sayfanıza yer verebileceğiniz ağ çubuğu ile kendi sosyal medya hesaplarınızı tanıtın ve takipçi kazanma şansı yakalayın. SEO Wizardla, web sayfasınıza uygun arama içeriği ve anahtar kelimeler kullanarak arama motorunda bulunmanızı kolaylaştırın. Kendi sanal mağazanızı ve mağazanız için göz alıcı bir mobil uygulama oluşturun Ziyaretçileri, müşterileri, üyelerini aynı yerden yönetme imkânına sahip olun. Güzel içerikli e-posta oluşturarak ziyaretçilerinizi hizmetlerinizden haberdar edin. Eğer çok daha fazla ve çok daha güzel, pratik özelliklere sahip olmak istiyorsanız, PayPal, kredi kartı yada nakit seçenekleri ile basit ve komisyonsuz ödeme yapın.

Sitenizi Eventbrite ile tanıtın, sosyal medyalarda (Google, Facebook vb.) etkinliklerinizi paylaşarak daha çok ziyaretçi kazanın. Wix 7/24 desteği ile her sorununuza yardımcı olur. Destek videoları sayesinde sizlere web sayfası açmanın kolay yolunu adım adım gösterir. Haydi, Wix.com adresine gel, sen de kaliteli ve güzel tasarımlı bir web sayfasına sahip ol.

30 saniye de wix'e ücretsiz abone olur ve bedava web sayfa açma şablonlarını kullanabilirsiniz.

wep sayfa aç

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Web sayfası aç

bottom of page