top of page

Wix İle, Bedava Site Kurun!

Wix İle, Bedava Site Kurun! Hepiniz ücretsiz site kurmamızı sağlayan wix’i elbette duymuşsunuzdur, ancak özelliklerinden ve kolaylıklarından haberdar mısınız? Kendi işinizi, bloğunuzu yada sitenizi kurmak artık Wix sayesinde eskisinden çok daha kolay. İstanbul da bu sıralar en çok duyduğum şey insanların kendi işini kurması üzerine olunca, ister istemez internet sitesi de kaçınılmaz oluyor. Çoğu insanın internet sitesi kurma lafını duyunca korktuğunu hepimiz biliyoruz. Özellikle de İstanbul da bedava websitesi kurmanızı sağlayan bir yer maalesef yok, kuran yerlerin de istediği uçuk paralarla, bir çok insan başlamadan bırakma kararı alıyor böyle sorunlar yüzünden. İşte Wix burada hepimize çok büyük kolaylıklar sağlıyor. Şimdi wix’i ve kolaylıklarını biraz daha tanımaya ne dersiniz. Wix’in en büyük kolaylığı ise dediğimiz gibi bedava website kurmamızı sağlayan ve bunu en kolay şekilde, herkesin rahatlıkla yapabileceği özelliklerle, size özel siteniz gönlünüze göre sizinle. Wix’in temel özellikleri arasında bedava hosting hizmeti sağlamasının yanında, kendi size ait domain’inizi de bağlamanızı sağlaması, dilerseniz bilgisayarda dilerseniz de cep telefonunuzda rahatlıkla sitenizi kurmanızı, düzenlemenizi sağlaması ve çok kolay kullanabileceğiniz yönetim paneli sunmasıyla diğer site yapım şirketlerinden sıyrılıp, hepimizin gönlünde ayrı bir yer etti.

Wix İle, Bedava Site Kurun!

Wix’e girdiğiniz de ilk önce ücretsiz üye oluyorsunuz, hemen arkasından kolayca sitenizi kurmaya başlıyorsunuz. Siteniz ne olursa olsun, sitede ona uygun bir içerik mutlaka bulacaksınız. Oradan seçtiğiniz içerikle sitenizi kurmaya devam ediyorsunuz. Siteniz için wix’de yer alan stok görüntüleri arasından beğendiğiniz ve dilediğiniz yüksek çözünürlüklü resimler arasından seçiminizi yapıp sitenizin dilediğiniz yerine ekliyor ve değiştirebiliyorsunuz. Sitenize dilerseniz fotoğrafın yanı sizin ekleyeceğiniz yada wix’ten seçebileceğiniz videoları ekleyebilir, 3D efektler ile ziyaretçilerinizin gözlerini sitenizden almasına izin vermeyebilirsiniz. Wix’de bedava site kurmak ve bu siteyi geliştirmek düşündüğünüzden çok daha kolay.

Sosyal medyanın gücü artık yadsınamaz şekilde artmakta, dilerseniz sitenize sosyal medyanızın gücünü de ekleyin. Sosyal medya hesapları ve bloğunuzu burada oluşturabilir ve bağlayabilirsiniz. Böylelikle siteniz her zamankinden daha güçlü olacaktır. E-ticaret sitelerinin vazgeçilmez özellikleri kendi içerisinde kurdukları sanal mağazalar ve müşterilerine sundukları ödeme kolaylıkları. Wix’in bedava websitesi kurma uygulaması sayesinde sitenize özgürce kendi sanal mağazanızı ekleyebilir. Müşterilerinizin kendi zevkinize göre oluşturduğunuz sanal mağazanızda alışveriş yapmasını sağlayabilirsiniz. Sanal mağazanıza istediğiniz ödeme yöntemlerini ekleyebilirsiniz, korkmayın bu ödeme yöntemlerinin hiç birinden wix komisyon almaz. Kazandığınız para direkt size kalır. Siparişlerinizi, indirim tanıtım ve gönderimlerini tek yerden kolayca yönetebilirsiniz. Siteniz geliştiğinde ve tüm dünyadan müşterileriniz olmaya başladığında Wix sizin yanınızda ve sizinle. Her ülkeye özel vergi ve gönderim kurallarını dilediğiniz gibi ekleyerek, dünyanın her yerine satışı kolayca başlatabilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş posta kutusu sayesinde kendi iş postanızı dilediğiniz gibi takip edin. Sunduğu yönetim kolaylıklarıyla sitenizi dilediğiniz gibi yönetin ve büyütün. Wix’in kolaylıkları anlatmakla bitmez, geri kalanını da Wix’in internet sitesi www.wixsitekur.net'e girerek kendiniz öğrenebilir ve hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.

30 saniyeden kısa bir sürede wix'e abone olup bedava website şablonlarını ücretsiz kullanarak deneyin.

wix ücretsiz websitesi kur

wix bedava website kurucu

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Wix İle, Bedava Site Kurun!

bottom of page