top of page

Wix ücretsiz site ile kendi iş dünyanızın patronu olun

Wix ücretsiz site ile kendi iş dünyanızın patronu olun

Wix ile kolayca kendi ücretsiz web sitenizi yaratıp dünyanın her yerinden insanlarla paylaşabilirsiniz, üstelik bedava. Kolay kullanılabilir editör tasarımı, güvenilir bedava hosting sistemi, her cihazda kusursuz profesyonel görünümü, size sağladığı sınırsız seçenek ve tüm bunları ücretsiz olarak sunmasıyla Wix, muadillerinin içinden kolayca sıyrılıyor.

Dikkat Çekici Tasarımlar

Web sitenizi dilediğinizce kişiselleştirebilmeniz ve farkınızı ortaya koymanız için Wix size 500’den fazla şablon sunuyor. Görüntülerinize istediğiniz rötuşları yapmanıza imkan veren Wix, 40’tan fazla farklı galeri seçeneğiyle size yüksek çözünürlüklü fotoğrafların kapısını açıyor. Dilerseniz bir video arka planı oluşturun, dilerseniz web sitenize 3D Parallax efektleriyle 3 boyutlu görünüm kazandırın, dilerseniz kendi HTML kodunuzla sitenizi baştan yaratın; Wix bunların hepsini size ücretsiz olarak sunuyor.

Wix ücretsiz site ile kendi iş dünyanızın patronu olun

Sosyal Medyayla İç İçe

Wix, sosyal medyanın içine tam entegre olan tasarımıyla takipçilerinize her şekilde ulaşmanıza yardım eder. Web sitenize kolayca kişisel blog ekleyebilir, Facebook entegrasyonuyla takipçilerinizi çoğaltıp takip edebilir, kullandığını

z diğer sosyal hesaplarınızı sosyal ağ çubuğunuza ekleyerek takipçilerinizin size daha kolay ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Sanal Mağazanızı Oluşturun

Kendi mağazanızı oluşturun ve her şeyi Wix ile tek yerden takip edin. İstediğiniz ödeme yöntemini seçin ve Wix’e komisyon vermeden profesyonel mağazanızın tadını çıkarın. Wix cep telefonlarından ve tabletlerinden bağlanan müşterilerinizin ürünlerinizi rahat ve kalitesinden hiçbir şey eksilmeden görmesi için mobile tam optimize olmakla kalmaz, sanal mağazanız için anında harika bir mobil uygulama oluşturmanızı da sağlar.

İşinizi Tek Yerden Yönetin

Wix tüm kişilerinizi tek yerden kolayca ve ücretsiz yönetmenizi sağlamakla kalmaz, ziyaretçilerinizle direkt olarak web sitenizden iletişime geçmenizi sağlayan bir köprü kurar. Wix’in sağladığı G Suite hizmeti ile kendi iş e-posta hesabınızı oluşturarak müşterilerinize profesyonel ve güvenilir bir duruş sergilersiniz. Wix size web sitenizi kaç kişinin ziyaret ettiğini ve bu ziyaretçilerin hangi sitelerden geldiğini söyleyerek müşteri ilişkilerinizi sağlamlaştırır. Müşterilerinizi ShoutOut E-Posta servisiyle yeni ürün ve hizmetlerinizden kolayca haberdar edebildiğiniz gibi; Wix Akıllı Eylemler ile web sitenize yeni gelen veya sizinle iletişime geçen müşterilerinize otomatik tetiklenen e-postalar gönderebilirsiniz. Wix ayrıca EventBrite uygulamasıyla kolayca etkinlik duyurmanıza, bilet satmanıza ve hatta diğer sosyal ağlarda etkinlik paylaşmanıza imkan verir.

Hızla gelişen ve yenilenen kişisel web sitesi pazarında Wix rakiplerinden yenilikçi tasarımıyla, sosyal medya uygulamalarıyla tam uyum sağlamasıyla, profesyonel görünümüyle, kendi işinizi hem kolay hem düzenli yönetebileceğiniz altyapısıyla ve tüm bunları ücretsiz sunmasıyla açık ara ayrılıyor. Ayrıca web sitenizi kurmaya yeni başlayacaksanız 7/24 destek ekibinden yardım alabiliyor, gerekirse telefon aracılığıyla Wix ekibine ulaşabiliyorsunuz. Wix içindeki yüzlerce destek video’su sayesinde sorularınıza kolayca cevap bulabilmek de mümkün. Kendi web sitenizi kurmaya giden yolda Wix sadece yolun başında değil, tüm yol boyunca sizin yanınızda olmasıyla üyelerine hiçbir ücret almadan üst sınıf bir ücretsiz web sitesi deneyimi yaşatıyor.

ücretsiz wep site

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Wix ücretsiz site ile kendi iş dünyanızın patronu olun

bottom of page