top of page

Wix kolay web site kurulum video anlatım

Wix kolay web site kurulum video anlatım,

herkes güzel hit alan bir web site kurmak ister. Peki seo uyumlu web site kurmak nasıl yapılır? Öncelikle wix bünyesindeki web site şablonlarından birini seçmeniz lazım. İlk olarak www.wixsitekur.net adresine giderek, hemen başlayın görseline tıklayın, 30 saniye içinde abone olun. Ücretsiz site kurma işlemine hemen başlayın. Güzel bir tema seçin ve size anlatacağımız adımları takip edin.

Öncelikle abone olduktan sonra, size en uygun wix web site şablonunu seçin. Sonra logonuzu, görsellerinizi sitenize ekleyin. '' özgün ve benzersiz '' yazılar hazırlayarak kendinizi ya da hizmetinizi tanıtın. Unutmayın ne kadar özgün makale o kadar çok insanın sitenize Google, Yandex, Bing gibi arama motorları aracılığı ile gelmesi demektir.

Site temanızı seçtiniz, görselleri eklediniz, metinleri eklediniz, sayfaları sürükle bırak yöntemi ile oluşturdunuz. Şimdi ne yapacaksınız?

Yapacağınız ilk şey sitenizin hazır olduğunu düşündüğünüzde, akılda kalıcı ve sektörünüz yada kendinizle alakalı bir domains atın almaktır. Bu domain yani alan adı www.siteadı.com , net, org gibi uzantılara sahip olabilir. Unutmayın site adını sektörünüz yada kendinizle alakalı olursa daha çok ziyaretçi çekersiniz ve hedefinize ulaşırsınız.

Alan adını belirledikten sonra wix arayüzünden domain satın al kısmına tıklayarak domaininizi satın alın. Sonra Wix premium paket satın almanız gerekiyor. Bu işlemi de tamamladıktan sonra, domaininizi websitenize 2 adımda bağlayın. Bu işlemi de yaptıktan sonra. Google webmaster tools aracılığı ile sitenizi Google'a ekleyin. Kontol paneliniz de bulunan meta etiket bölümüne Google analytic, ve webmaster tool doğrumala kodunu yapıstırın ve sitenizi yayınlayın. Bu işlemi yandex webmaster tool ve bing webmaster tool'da da yapmanız gerektiğini unutmayın.

Buraya kadar işlemleri halletikten sonra, google gibi getir yöntemi ile google search console aracılığı ile web sitenizin sayfalarını google'a gönderin. BU şekilde hızlı index alacak ve arama motorlarından ziyaretçi çekeceksiniz. İşte wix ile web site kurmak bu kadar basit ve kolay.

Eğer bu konularda çok fazala bilgi sahibi değilseniz, www.wixsitekur.net iletişim bölümünden bize ulaşabilir yardım isteyebilirsiniz.

Hemen web site kurmaya başlamak için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

Wix ile nasıl kolayca web site kurarsınız?

Fiyat konusunda bilgi almak isterseniz, 30 saniye içinde abone olmanız yeterli. Wix site kurulum konusunda dünya üzerinde 122 milyon abonesi bulunan bir paltformdur.

Web site kurmak hakkında daha detaylı bilgi için öğretici videomuzu izleyebilirsiniz.

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Wix kolay web site kurulum video anlatım

Hazırlayan sertifikalı Wix uzmanı ve webmaster Emre Ata

Emre Ata Wix

bottom of page