top of page

Ücretli Wix web site kurulum hizmeti sadece 350 TL

Ücretli Wix web site kurulum hizmeti sadece 350 TL!

Wix ile ayda minimum paket ile 33.5 tl yada senelik 340 tl ödeyerek Google ve Seo uyumlu, profesyonel bir web site sahibi olmak istiyorsunuz. Kod bilmenize gerek yok! Bunu kendiniz yapabilirsiniz. Sürükle bırak yöntemi ile seçmiş olduğunuz web site şablonunu düzenleyebilir, kendi logo ve görsellerinizi, özgün yazılarınızı ekleyebilir ufak ayarlamalarınızı yaparak sitenizi açabilirsiniz.

Eğer zamanınız yoksa, yada profesyonel şekilde, seo ve arama motoru ayarları yapılmış şekilde bir web site sahibi olmak istiyorsanız. Ücretli web site kurulum hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

BU HİZMET SİZE NELER SUNUYOR?

1. Wix'e www.wixsitekur.net üzerinden '' HEMEN BAŞLAYIN '' görseline tıklayarak ücretsiz abone oluyorsunuz.

2. Size en uygun ve beğendiğiniz ücretsiz google ve seo uyumlu web site şablonlarından, temalarından birini seçiyorsunuz.

3. Şirket, işletme yada kendinize ait bilgileri bize iletişim formu aracılığı ile ulaştırıyorsunuz. Bunlar; Web site adı, kategori bilgileri, sektörünüz ile alakalı anahtar kelimeler, iletişim bilgileri, adres, hizmetler yada ürünler olabilir.

4. Bu süreçten sonra Wix'e abone olduğunuz hesabınıza bizimle iletişime geçip, web site mimarımıza yetki tanımlıyorsunuz.

5. Web site kurulumunuz sitenizin kapsamına yada içerik büyüklüğüne göre 1- 7 iş günü içerisinde gerçekleşip size teslim edilecektir.

6. Web sitenizin Google, Yandex, Bing gibi arama motoru webmaster tool ayarlamaları, arama motorlarına kayıt işlemi, web site içi seo ayarlamaları, görsellerinizdeki alt etiketler, Google'da aranıp bulunabilmeniz için gerekli bütün ince ayarlar web site mimarımız tarafından titizce gerçekleştirilecektir.

7. Site domain ( alan adı ) seçiminizi yapmak için web site mimarımıza danışabilirsiniz.

8. Mevcut bir web sitenizin seo ve site içi ayarlamaları için yine ücretli destek almak isterseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Daha fazla çeşit ve tema görmek için aşağıdaki HEMEN BAŞLAYIN görseline tıklayarak abone olabilirsiniz.

Ücretli Wix web site kurulum hizmeti sadece 350 TL!

Web site mimarı iletişim numarası : 05534600007 10:00 - 19:00 saatleri arasında dilediğiniz zaman arayıp bilgi alabilirisiniz.

İletişim formu için BURAYA TIKLAYIN

ÖNEMLİ:

www.wixsitekur.net Wix'e abone olan kişilere Türkçe teknik destek verebilmek adına kurulmuş bir platformdur. Web sitenizi '' HEMEN BAŞLAYIN '' Görseline tıklayarak kendinizde oluşturabilir ve kafanıza takılan soru işaretlerini bize danışabilirsiniz. Ücretli web site kurulum ve seo hizmeti Wix'ten bağımsız olarak web site mimarımız tarafından sunulan bir hizmettir.

Ücretli web site kurulum hizmetinden yararlanabilmeniz için, Wix'e www.wixsitekur.net üzerinden '' HEMEN BAŞLAYIN '' görseline tıkladıktan sonra abone olmalı ve web sitenize domain bağlayabilmek için WIX PREMIUM hizmetini satın almalısınız.

Wix Premium hizmeti seçenekleri seçeceğiniz pakete göre farklılık göstermektedir. Bu minimum olarak ayda 33.5 TL ödenen paket yada yıllık 330 küsür tl olarak ödeme yapacağınız paketlerdir. Bu paketlere seçeceğiniz türe göre Hosting + Alan adı + web site teması+ E - Posta - Band genişliği - Sınırsız içerik yükleme gibi hizmetler içerir. Yani kafa karıştırıcı bütün detaylar tek bir elde toplanmış olur.

ÜCRETLİ WEB SİTE KURULUM BEDELİ 350 TL WIX PREMIUM PAKETİNDEN TAMAMEN BAĞIMSIZ BİR HİZMETTİR PREMIUM PAKETE DAHİL DEĞİLDİR.

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Ücretli Wix web site kurulum hizmeti sadece 350 TL

www.wixsitekur.net Wix Türkiye satış ortağıdır.

bottom of page