top of page

Web site satın almak istiyorum, güncel web site fiyatları 2017

Web site satın almak istiyorum, güncel web site fiyatları ne kadar? İşte 2017 seçenekleri;

Bir web site kurmak istiyorsunuz, sektörünüz, işiniz ya da işletmeniz için bunu başarabilirsiniz. Peki web site kurmak için ne kadar bit bütçe gerekir? Kod bilmeyen, hayatında hiç web site açmamış biri olabilirsiniz, bu durum hiç problem değil. Herkesin amacı Google uyumlu, hedef kitlenin ulaşabileceği bir site sahibi olmaktır. Bunun anahtarı güzel bir tasarım, seo uyumlu web site kurmak ve özgün, açıklayıcı içerik oluşturmaktan geçer. Daha sonra bu alt yapılar tamamlandığında, sosyal medya araçlarını aktif şekilde kullanmak ve backlink kazanmak akabinde seyreder.

Web site açmak için gerekli bütçeler hakkında piyasa da farklılıklar vardır. Hiç kod bilmeyen ve işi bilen birine yaptırmak isteyenler 2000 ila 8 bin tl arasında bir parayı ilgili ajanslara yada işi yapan kişilere verebiliyor. Peki ya siz bu kadar pahalı ve kaliteli bir web site kurmak için ne kadar harcayabilirsiniz? Wixsitekur.net aracılığı ile '' HEMEN BAŞLAYIN '' butonuna odaklanarak, dünya üzeride 102 milyon abonesi olan Wix'e ücretsiz abone olabilir ve bedava web site kurma seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Unutmayın Wix'in seo ve google uyumluluğu konusunda size en güzel ıspat şu an bu yazıyı okumuş olduğunuz siteye bir aracılık yada arama motoru ile gelmiş olmanızdır. Müşteri yada hedef kitlenizin sizin sitenize de bu şekilde ulaşmasını istiyorsanız, eğitici videomuzu izleyebilir ve web site nasıl kurulur? sorusunun cevabını alabilirsiniz.

Web site satın almak istiyorum, güncel web site fiyatları 2017

Wix'e abone olduktan sonra alan adı yani domain ismi belirlemek önemlidir. Sektörünüz yada vermiş olduğunuz hizmet ile alakalı bir domain ismi sizi google gibi arama motorlarında avantajlı hale getirecektir. Site içi seo işlemlerinizi '' Wix seo wizard '' programı ile ücretsiz ve kolay şekilde elde edebilirsiniz. Wix fiyatları çok uygundur, örnek vermek gerekirse wix ile kurmuş olduğunuz bir web sitesi piyasada 2 ila 8 bin tl ücret ile kurulan web siteleri fiyatları ile eş değer hizmet vermektedir. Önemli olan her işlemden önce mutlaka özgün bir site yapısıdır. Asla başka sitelerden kopyala yapıştır yapmayın. Fotoğraflarınız özgün ve benzersiz olsun.

Wix Premium nedir?

Wix ile bir web site kurduğunuzda, alan adı ve domain bağlamak için wix premium aboneliği satın alabilirsiniz. Wix dünya genelinde bir şirket olduğu için ayda sadece 33.5 tl ödeme yaparak sitenizi açabilirsiniz. Unutmayın wix her ay belirli zamanda ücreti çeker , para kredi kartınızdan yıllık olarak bir anda tahsil edilip taksit yapılmaz. İsterseniz bu seçeneği de kullanabilir 12 aylık yada 2 yıllık peşin ödeme yapabilirsiniz.

Backlink kazanmak için özgün içerikler üretmelisiniz, ama aram motorlarının Google, Yandex, Bing gibi devlerin işletme kayıtlarını yapmak en güzel backlink yani referans kazanma yoludur. Bunu wix aracılığı ile kurmuş olduğunuz web site üzerinde '' Site Booster '' isimli aplikasyonu yaparak ufak bir işlem karşılığı yapabilirsiniz. Wix size müşteri yada kullanıcı çekmek için olarca çeşitli aplikasyon hizmeti sunar.

Sosyal medya hesaplarınızı en basit şekilde tek tuş ile web site üzerinde gösterebilir ve bağlayabilirsiniz. Bu şekilde insanlar sosyal medya hareketlerinizi web sitenizde canlı olarak görür.

Bütün bunlardan faydalanmak için görsele tıklayıp abone olmanız yeterli. Wix Premium paket kullandığınızda memnun kalmazsanız 14 gün içerisinde geri iade alabilirsiniz.

Web site satın almak istiyorum, güncel web site fiyatları 2017

emre ata seo uzmanı

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Web site satın almak istiyorum, güncel web site fiyatları 2017

bottom of page