top of page

DJ'ler için web site kurmak ya da satın almak için en iyi yöntem

DJ'ler için web site kurmak ya da satın almak için en iyi yöntem.

Ben bir DJ web sitesi kurmak istiyorum? Müzik sektöründe iş yapıyorsunuz, DJ'siniz Disk Jockey olarak sosyal medyayı en etkin şekilde kullanmanız gerekiyor. Setleriniz, kendi üretmiş olduğunuz müzikal eserler mutlaka sosyal medya da ve web sitenizde yer almalı. Wix ile kuracağınız bir web site ile itunes, spotify ve soundcloud hesaplarınızı web sitenize entegre ederek Google , Yandex, Bing gibi dünya devi arama motorları üzerinden yeni hayran kitlelerine ulaşabilirsiniz. Site kur işlemi nasıl olur?

Web site kurmak ile iş bitiyor mu?

Tabi ki bitmiyor etkin bir DJ olmak, tanınmak ve üretmiş olduğunuz müzikleri geniş kitlelere ulaştırmak için mutlaka sosyal medyayı etkin kullanmanız gerekiyor. Bir parça ya da set ürettiğinizde, mutlaka Youtube üzerinde paylaşın, bunun için bir kanal oluşturun. Sonra bu videoları web sitenize kolayca entegre edin. Bu şekilde üretmiş olduğunuz parçaya ya da sete bir isim verdiğinizde örnek vermek gerekirse; 2017 yaz en iyi DJ setleri ya da 2017 yaz en iyi dj performansları şeklinde bir başlık atar bunu da web siteniz üzerinde paylaşırsanız arama motorlarından index kazanmış olursunuz.

Wix ile ayda 33.5 tl ödeyerek, seo wizard kulanarak web sitenizi eksiksiz şekilde kurarak hedef kitlenize ulaşabilirsiniz. Wix ile dilerseniz ücretsiz website kurmak konusunda bilgi alabilirsiniz. Bunun için ücretsiz abone olun. Hemen başlayın kısmına tıklayarak ilk adımı atabilirsiniz. Wixsitekur.net aracılığı ile DJ web sitesi kurmak için teknik destek ve seo ekibimizden faydalı bilgiler edinebilirsiniz. Wix size iki seçenek sunar, ilk olarak ücretsiz bir web site domaini sağlar dilerseniz Instagram, Facebook ve Twitter sayfanızda info bölümüne bu linki yapıştırabilirsiniz. Fakat dünyaya açılmak ve keşfedilmek istiyorsanız mutlaka bir premium paket satın alarak web sitenize domain bağlayın. Bunu yaptığınızda seo ayarlamanızı doğru yaparsanız keşfedilmemeniz imkansızdır.

Avantajlı fiyatlardan faydalanmak ve nasıl site kuracağınızı öğrenmek için isterseniz eğitici videomuzu izleyin, isterseniz destek ekibimiz ile iletişim formu aracılığı ile irtibara geçin. Bedava web site kurmak, ya da ücretli kaliteli seo uyumlu web site kurmak için ilk adımı hemen başla diyerek atabilirsiniz.

DJ'ler için web site kurmak ya da satın almak için en iyi yöntem

DJ'ler için web site kurmak ya da satın almak için en iyi yöntem

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

DJ'ler için web site kurmak ya da satın almak için en iyi yöntem

DJ'ler için web site kurmak ya da satın almak için en iyi yöntem

bottom of page