top of page

Cosplay'ler nasıl website kurar? Cosplay için website yapımı video anlatım, isteyene ücretsiz

Cosplay'ler nasıl website kurar? Cosplay için website kurulum video anlatım, isteyene ücretsiz!

Bedava website kurmak yada internet sitesi oluşturmak isteyen cosplayer arkadaşlar bu makale sizler için. Öncelikle fotoğraflarınızı ve videolarınızı bir arşiv haline getirin, Youtube kanalı açın ve oraya yükleyin. İsterseniz www.wixstekur.net aracılığı ile kuracağınız websitenize Premium hesap satın alarak yükleyebilirsiniz.

Cosplay arkadaşlar neden website kurmalı?

Cosplay'ler nasıl website kurar? Cosplay için website yapımı video anlatım, isteyene ücretsiz

Günümüzde sosyal medya çok etkin bir araç, dünya genelinde tanınmış cosplay kişilere baktığımızda çoğunun website kurduğunu gözlemlemekteyiz. Eğer Google ve seo uyumlu bir website sahibi olursanız, etkinlik ve festivallerden , fotoğraf çekimlerinizden görselleri websiteniz aracılığı ile paylaşırsanız tüm dünya üzerinden hayran kitlesi edinebilir ve tanınabilirsiniz. Birden farklı dil seçeneği ile de website oluşturmak wix ile çok kolay.

Öncelikle yapmanız gerekenler, aşağıda bulunan '' HEMEN BAŞLAYIN '' butonuna tıklamak, ve ücretsiz şekilde abone olmak. Daha sonra ilgili website temalarından istediğinizi seçebilir ve kendi websitenizi tasarlamaya başlayabilirsiniz. Ücretsiz website kurmak için, sitenizi tasarlamanız ve kaydetmeniz yeterli olacaktır. Fakat dünya genelinde hayran kitlesi edinmek, ve arama motorlarından hayran kazanmak için mutlaka WIX PREMIUM hesap açmalı ve güzel websitenize bir domain ( alan adı ) bağlamalısınız. Tüm bunları yaparken, sosyal medya hesaplarınızın da büyümesine olanak sunabilirsiniz. İnternette '' 2017 dikkat çeken Türk cosplay '' şeklinde bir arama yapıldığında eğer sitenizde '' 2017 cosplay '' kelimesini içeren bir yazı bulunuyorsa, muhtemelen Google, Bing yada yandex aracığılı ile ilk sayfalarda websiteniz gözükecektir. Bu şekilde hayranlarınız çoğalacak, cosplay hakkında meraklı araştırmacı arkadaşlar websitenize gelecek ve sizi keşfedeceklerdir.

Sosyal medya hesaplarınızı websitenizin ana sayfasına gösterirseniz, websitenize gelen ziyaretçi otomatik olarak eğer tarzınızı, kostümünüzü beğenirse sosyal medya hesaplarınıza tıklayacak ve sizi beğenecektir.

Ayrıca kişisel sosyal medya ve hesaplarınızda websitenizi belirtmeniz durumunda, Türkiye yada başka ülkelerde organizasyon düzenleyecek kişiler size ulaşabilir ve güzel tekliflerde alabilirsiniz.

Sürükle bırak yöntemi ile kolayca website kurabilirsiniz. Web site yapmak zor mu? Websitesi oluşturmak için ne yapmalı? Yada nasıl website kurarım? sorularının cevabı eğitim videomuzda yer almaktadır. Sadece izleyin ve adımları uygulayın. Facebook yada Twitter profili oluşturur gibi kolayca website sahibi olabilirsiniz. Website fiyatları ne kadar? Sorusunu soruyorsanız ücretsiz abone olduktan sonra Premium paket fiyatlarımıza bakabilirsiniz.

Öncelikle mutlaka abone olun!

Cosplay'ler nasıl website kurar? Cosplay için website yapımı video anlatım, isteyene ücretsiz

Sertifikalı Wix eğitmeni Emre Ata'nın anlatımı ile website kurulum video anlatım;

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Cosplay'ler nasıl website kurar? Cosplay için website yapımı video anlatım, isteyene ücretsiz

Cosplay'ler nasıl website kurar? Cosplay için website yapımı video anlatım, isteyene ücretsiz

bottom of page