top of page

Organik ürün satışı için web site nasıl kurulur? E - Ticaret web site fiyatları ne kadar?

Organik ürün satışı için web site nasıl kurulur? E - Ticaret web site fiyatları ne kadar?,

Günümüzde GDO'lu meyve, sebze ve her çeşit ürün piyasada yer almaktadır. Organik yetiştirilmiş, katkı maddesi içermekteyken bahçe ürünleri çok değer kazanmıştır. Organik meyve, organik sebze, organik köy yumurtası ve birçok ürün büyük istek almaktadır. Organik tarım ürünleri ile uğraşıyor ve pazarlamak istiyorsanız, bunun için internet üzeriden müşteri edinmek ve sipariş almak için en uygun ve hızlı şekilde web site kurmak sizin için etkili çözüm olabilir.

Şehir hayatında uzan bir yerde yaşıyorsunuz, yada kırsal bir alanda seranız yada bahçeniz mevcut. yetiştirdiğiniz ürünleri en pratik ve kolay şekilde pazarlamak, satışını yapmak için neler yapmalısınız? organik ürün satmak, ticaret yapmak için ilk olarak etkili ve ürünleriniz hakkında bilgi içeren berrak bir web site sahibi olmanız gerekmektedir. Bunu www.wixsitekur.net aracılığı ile Wix üzerinden en hızlı şekilde yapabilirsiniz. Günümüzde bu tür organik tarım ürünü satın almak isteyen çoğu insan, Google, Yandex, Bing gibi arama motorlarına arama yapar. '' organik köy yumurtası fiyatları '' '' organik tarım ürünleri toptan satış siteleri '' gibi aratma sözcüklerini bu duruma örnek verebiliriz. Uygun fiyat web site kurmak için doğru yerdesiniz.

Hali hazırda bir satış sitesine ürünlerinizi koyarsanız, ürünlerinizin fiyatlarını, kar etme oranlarını rakipleriniz belirler. Eğer siz çok özenerek organik ürünler yetiştirdiyseniz, ve var olduğunuz market zincirinde sizinle aynı ürünleri sanat birkaç satıcı daha varsa, bu rekabeti kızıştırabilir. Siz 10 adet organik köy yumurtasına 10 tl fiyat biçersiniz, ama dahil olduğunuz market zincirinde bulunan rakibiniz sizin fiyatlarını görür ve 9 yada 8 tl den aynı ürünü satışa sunar. Bu şekilde müşterinizi kendisi elde edebilir. Bu bir örnektir asla gerçek organik yumurta sektörü baz alınarak verilmemiştir. Organik ürün satış web sitesi kurmak için neler yapmalıyız?

Bu durumu aşabilmek için Google gibi dev arama motorlarında organik tarım ürünleri satış kelimelerinde yer edinmiş güzel bir web site sahibi olursanız, fiyatlarınızı piyasaya göre daha iyi belirleyebilir, ben bu ürünleri bu kadar özenle yetiştiriyorum, müşteri portföyümüz bu, olarak slogan belirtebilir ve fiyatlarınızı belirleyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken '' HEMEN BAŞLAYIN '' butonuna tıklama, Wix'e ücretsiz abone olmak, ve sizin için sunulmuş arama motoru ve Google uyumlu satış web sitesi, seo uyumlu web site temalarından size en uygun olanı seçerek, web sitenizi kurmaya başlamanızdır.

Sürükle bırak yöntemi ile web site kurmak istiyorsanız Wix tüm dünya genelinde 102 milyon e- ticaret yanı ecommerce ağına sahip dev bir şirkettir ve işinizi çözmenize yeterli olabilir. nasıl web site kurarım? şeklinde bir soru sorarsanız, bu makalenin altında Wix trainer sertifikalı eğitmenimiz Emre Ata'nın videosunu izleyerek kolayca sitenizi kurabilirsiniz.

Kafanıza takılan soruları bize e- mail göndererek iletebilir ve çözüm bulabilirsiniz. Web site kurmak, web site nasıl kurulur? e- ticaret sitesi nasıl açılır? gibi soruların cevapları videomuz da yer almaktadır. Şimdi ücretsiz abone olun ve 14 gün deneme süresinden faydalanın. Bedava web site şablonlarını inceleyin.

Organik ürün satışı için web site nasıl kurulur? E - Ticaret web site fiyatları ne kadar?

Organik ürün satışı için web site nasıl kurulur? E - Ticaret web site fiyatları ne kadar?

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Organik ürün satışı için web site nasıl kurulur? E - Ticaret web site fiyatları ne kadar?

Organik ürün satışı için web site nasıl kurulur? E - Ticaret web site fiyatları ne kadar?

Hazırlayan Emre Ata ( Sertifikalı Wix eğitmeni & Wix Webmaster )

bottom of page