top of page

Pastane ve Börek salonu için işletme web sitesi kurmak, online sipariş almak için ne yapılmalı?

Pastane ve Börek salonu için işletme web sitesi kurmak, online sipariş almak için ne yapılmalı?,

Merhaba, bir küçük işletme sahibisiniz ve işletmenize online olarak, internet üzerinden sipariş alabilmek istiyorsunuz. Müşterinizin Google, Bing, Yandex gibi arama motorlarında alakalı sektörle arama yaptıklarında sizin işletmenize gelmesini istiyorsunuz. Peki bunu nasıl başaracaksınız? Video anlatım bu haberimizde. İşletmeler için en iyi web site teması hangisi?

Pastane ve Börek salonu için işletme web sitesi kurmak, online sipariş almak için ne yapılmalı?

Bir pastane için web sitesi kurmak çok basit bir işlemdir. Börek salonu için web site kurmak aynı şekilde kolayca yapılabilir. Döner salonu yada herhangi bir küçük işletme için nasıl web site yapılır? Bunu www.wixsitekur.net aracılığı ile, Wix üzerinde hem ekonomik hemde çok güçlü olarak yapabilirsiniz. Öncelikle web siteniz için ilgili görseller gereklidir, işletmenizde çekilmiş fotoğraflar, varsa videolar. Bu görselleri mutlaka web sitenize eklemeniz gerekiyor. Wix bünyesinde yüzlerce son moda web site teması ve web site şablonları barındırmaktadır. İşletme için web site teması nasıl olmalı? şeklinde bir düşünceniz varsa, '' HEMEN BAŞLAYIN '' yazan görsele tıklayarak Wix'e ücretsiz abone olabilir, ve birbirinden güzel seo ve google uyumlu web site şablonlarından birini seçerek web sitesi oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Pastane için web site satın almak, yada börek salonu için web sitesi satın almak için, öncelikle bir alan adınız olmalı. Bu alan adı www.siteismi.com,net,org olarak alınabilir. Bu domain satın alma işlemini Wix üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Wix küçük yada büyük işletmeler için e-ticaret web site şablonlarını kendi için barındırır. Ve kullanıcılarına avantajlar sunar. www.wixsitekur.net aracılığı ile Wix'e abone olduğunuzda, Bedava hosting, bedava alan adı, bedava mobil web site gibi avantajlar beraberinde gelir.

Öncelikle Wix üzerine abone olduktan sonra küçük işletmeler için web site seçeneklerinden istediğinizi seçebilirsiniz. Bunları yapmanız tamamen ücretsizdir. Web sitenizi kurun, bitirin, sosyal medya hesaplarınızı web sitenize entegre edin, ve daha sonra Premium , Vip ya da Ecommerce( E-ticaret ) paketlerinden birini alın. Bunlar için ister senelik isterseniz aylık ödeme yapın.

Wix'in taksitli web site fiyatları çok uygun olmakla birlikte, kredi kartından tek seferde tahsilat yapmaz, bir telefon ya da su faturası öder gibi, her ay belli bir gün hesabınızdan ücret tahsil edilir. İstediğiniz zaman bu ödemeyi sonlandırabilirsiniz.

14 gün deneme süresi web sitenizi test etmek için size sunulan bir fırsattır. Wix'in avantajları bunlarla sınırlı değildir. Web site fiyatları günümüz dönemlerine göre bazen yükselip, bazen azalabiliyor. Wix kullanıcılarına daima en iyi hizmet ve en uygun fiyatı sunduğu için, dünya genelinde 103 milyon aboneye ulaşma başarısı göstermiştir.

İşletmeniz için web site kurulumunun nasıl yapılacağını Wix eğitmen sertifikalı website mımarımız Emre Ata'nın videosunu izleyerek öğrenebilirsiniz. Web sitenizi kurduktan sonra, Google my bisuness yani Google işletme hesabınızı açmayı unutmamalısınız. Özgün makaleler ile işletmenizi tanıtmalı ve sunduğunuz ürünler hakkında detaylı bilgiler vermelisiniz.

Pastane web sitesi kurmak, Börek salonu için web sitesi kurmak işte bu kadar kolaydır. Web sitenizi oluştururken video da göreceğiniz noktalara mutlaka dikkat etmelisiniz. Bulunduğunuz lokasyon hakkında web site sayfalarınıza konum bilgisi eklemeyi unutmamalısınız.

Daha detaylı bilgi almak için '' HEMEN BAŞLAYIN '' yazan görsele tıklayarak, Wix'e 30 saniye de ücretsiz abone olabilir, ücretsiz şekilde temanızı seçerek web site kurmaya başlayabilirsiniz. Detaylar için videomuzu izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Pastane ve Börek salonu için işletme web sitesi kurmak, online sipariş almak için ne yapılmalı

Pastane için web site kurulumu, Börek salonu için web site kurulumu ve her türlü işletme için profesyonel web site kurulumu için eğitici videomuzu izleyin;

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Pastane ve Börek salonu için işletme web sitesi kurmak, online sipariş almak için ne yapılmalı?

Emre Ata sertifikalı Wix webmaster ve wix eğitmeni

Hazırlayan; Emre Ata sertifikalı Wix webmaster ve Wix eğitmeni

bottom of page