top of page

Yoga eğitmeni için web site nasıl kurulur? Pilates eğitmeni için web site nasıl yapılır?

Yoga eğitmeni için web site nasıl kurulur? Pilates eğitmeni için web site nasıl yapılır?,

Merhaba, bir Yoga eğitmenisiniz, Pilates konusunda da bilginiz var. Hatta sertifika programına katıldınız, belgenizi aldınız, şimdi bulunduğunuz lokasyonda bir Yoga merkezine katılamak ya da kendi öğrencilerinizi edinmek istiyorsunuz. Bunu yapmak için en etkili referans ve yöntem kişisel bir web site kurmak olabilir. Ben bir Yoga eğitmeni web sitesi açmak istiyorum, ne yapmalıyım? Şeklinde sorduğunuz sorunun yanıtı bu makalede.

Yoga eğitmeni için web site nasıl kurulur? Pilates eğitmeni için web site nasıl yapılır?

Öncelikle www.wixsitekur.net sitesinden '' Hemen başlayın '' göresine tıklayarak Wix'e ücretsiz abone oluyorsunuz. Daha sonra karşınıza gelen Google uyumlu web site temaları ve şablonlarından hoşunuza gideni seçerek web site oluşturma işlemine başlıyorsunuz. Wix özellikle eğitmenlerin referanslarını ya da arayış içerisinde olan kişilerin, belgelerini, sertifikalarını web site aracılığı ile hedef kitlesine sergilemesine olanak sağlar. Örnek vermek gerekirse, Siz bir Yoga eğitmenisiniz ve yeni öğrenciler arıyorsunuz, ya da bir kuruluşa sertifikalı bir eğitmen olarak katılmak istiyorsunuz. Bunu yapmak için Google uyumlu bir web site sahibi olmanız size avantaj sağlayacaktır.

Peki www.wixsitekur.net ile Wix yoga eğitmeni web sitesi kurarsanız bu size ne avantaj sağlar?

Günümüzde artık her insan, her sektörden kişi, bir ürün, hizmet ya da aradığı konu ile alakalı olarak ilk iş, Google, Yandex, Bing gibi arama motorlarında aradıkları şey ile alakalı anahtar kelimelerde arama yaparlar. Ve karşılarına çıkan web sitelerine girip inceleme gerçekleştirirler. Şimdi hayal edin, yoga eğitmenliği konusunda arayışta olan bir kuruluş sahibi, ya da görevli işe alma uzmanı bulunduğu lokasyonda, şehirde ne tür bir arama gerçekleştirir? '' İstanbul yoga eğitmeni '', '' İstanbul'un en iyi yoga eğitmenleri '' , Türkiye'nin en iyi yoga eğitmeni '' , İzmir pilates öğretmeni '' şeklinde aramalar gerçekleştirir ve ilk sayfada çıkan kişilere ya da görsellere bakar. Burada gördüğü kişiler otomatik olarak, birçok kişiyi geride bırakır.

Bu durumu öğrencilerin bakış açısından da değerlendirebilirsiniz. Yoga eğitmeni ya da yoğa kursu arayan bir kişi, öncelikle Google'da arama yapacaktır. Bu yüzden Wix ile güzel bir Yoga eğitmen web sitesi, Pilates eğitmeni internet sitesi açabilirsiniz. Bu şekilde arayışta olan kitleleri web sitenize çekebilir isterseniz belkide iş verecek kişiler tarafından keşfedilebilirsiniz.

Wix ile web sitenizi kurarken dikkat etmeniz gerekenler, mutlak olarak, özgün içerikler üreterek, kendiniz, işiniz, şirketiniz, kursunuz, hizmetleriniz hakkında bilgi veren makaleler yazmaktır. Bu makalelere biraz teknik alt yapıya yani '' seo '' ya dikkat ederek özenirseniz, çok güzel geri bildirimler alabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınızı web sitenize entegre edebilir, internet sitenizin Youtube kanalını kullanıcılarınıza paylaşabilirsiniz.

Eğer işletmeyseniz, mutlaka Google my bisuness hesabınız açmalı ve web sitenizi entegre etmelisiniz. Wix'in size web site kurmak açısından sunduğu kolaylık, sanki bir facebook yada twitter hesabı oluşturur gibi hazır web site şablonlarını size sunabilmesidir. Ekonomik ve güçlü entegre olmuş bir web site, kendi alanında, büyük hit çekebilir. Bu da size öğrenci + iş imkanı olarak geri döner.

Siz de bir Yoga eğitmeni iseniz ya da yoga eğitmenleri ile dolu güzel bir işletmeniz var ise kolaylıkla web sitenizi kurabilirsiniz. Kişisel Yoga eğitmeni web sitesi kurmak işte bu kadar kolaydır. Wix ile eğitmen web sitesi kurmak için sertifikalı wix eğitmeni Emre Ata'nın ilgili videosunu izleyebilirsiniz.

Google denizi her geçen gün genişliyor, bu pastadan pay almak sizinde hakkınız.

Yoga eğitmeni için web site nasıl kurulur Pilates eğitmeni için web site nasıl yapılır

Hemen Başlayın görseline tıklayıp abone olduktan sonra, eğitim videomuzu izleyerek web site nasıl kurulur? Öğrenebilirsiniz.

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Yoga eğitmeni için web site nasıl kurulur? Pilates eğitmeni için web site nasıl yapılır?

Hazırlayan Emre Ata Sertifikalı Wix eğitmeni

Yoga eğitmeni için web site nasıl kurulur? Pilates eğitmeni için web site nasıl yapılır?

bottom of page