top of page

İşyeri için web site nasıl yapılır? İşyeri için seo uyumlu hazır web site satın al

İşyeri için web site nasıl yapılır? İşyeri için seo uyumlu hazır web site satın al

Bir ofisiniz var, hizmet veriyorsunuz, müşterilerinize sunum yapıyorsunuz, ve insanlar sizin sunumunuzdan sonra işyerinizi araştırmak için web üzerinde yani Google, Yandex , Bing gibi arama motorlarında araştırma yapıyor. Güzel be temiz inşa edilmiş bir web site sahibiyseniz, hedef kitleniz üzerinde güzel bir etki bırakabilir ve işi alabilme ihtimalinizi, yağmakta olduğunuz anlaşmayı olumlu sonuçlandırma şansını arttırabilirsiniz. Peki işyeri için web site nasıl yapılır? Seo uyumlu işyeri web sitesi satın almak nasıl oluyor?

İşyeri için web site nasıl yapılır? İşyeri için seo uyumlu hazır web site satın al

İşyeri için en kolay web site oluşturma yöntemi Wix ile hizmetinize sunulmuş durumdadır. '' HEMEN BAŞLAYIN '' yazan görsele tıklayarak, ücretsiz abone olabilir, dünyanın en iyi web site tasarımcılarının oluşturmuş oldukları seo uyumlu web site temalarından birini hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu işlem için yapmanız gereken şeyler basittir. Logo'nuzu sitenize ekleyin, sayfalarınızı kolayca oluşturun. Görsellerinizi ve yazılarınızı ekleyin, daha sonra domain ( alan adı ) bağlamak için Wix'in premium paketlerinden birini satın alın ve işlemi tamamlayın.

Wixsitekur.net üzerinden bu işlemi gerçekleştirdiğinizde , sertifikalı wix eğitmeni ve webmaster Emre Ata'dan ücretsiz teknik destek alabilirsiniz. İşyeri için web site satın alma işleminden sonra kurulumunuzu, eğer bu görsel ve yazılar hazırsa 20 dakika gibi kısa bir süre içerisinde tamamlayabilirsiniz. Wix seo wizard uygulaması sayesinde, seo konusunda web site sayfalarınızın eksiklerini kolaylıkla tespit edebilir, binlerce tl seo harcaması yapmaktan kurtulabilirsiniz. Google'da işletmenizi yada markanızı, işyerinizi ön plana çıkartmak için en etkili seo yöntemi, bir blog oluşturarak, hedef kitleniz ve hedef sektörler hakkında özgün, doyurucu, bilgilendirici makaleler yazmak en etkili yöntemdir. yazmış olduğunuz her makaleyi, her yazıyı, her hizmeti, açacağınız sosyal medya hesaplarınızda paylaşmanız, 4 ila 6 ay arasında sektörünüzde en etkili web siteleri arasında girmenize vesile olabilir.

Sosyal medya hesaplarınızı, varsa instagram ve youtube akışınızı kolaylıkla wix işyeri sitenize yönlendirebilirsiniz. Wix sayesinde 2 ila 8 bin tl arasında fiyatı değişen e ticaret web siteleri kadar kaliteli bir eticaret sitresine sahip olabilir, satış yapabilir varsay ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtabilirsiniz. Wix size ister yıllık isterseniz aylık fatura öder gibi ödeme olanağı sunar. Yanlış duymadınız, '' FATURA ÖDER GİBİ '' bilindiği gibi kredi kartı ile taksit seçeneği kullandığınızda ürün parası tamamen kartınızdan çekilir, fakat siz taksitler halinde ödersiniz. Ama Wix Premium paketlerinden faydalandığınızda, 33 TL 'lik bir premium ödemesi her ayın belirli bir günü kartınızdan tahsil edilir.

Ayrıca wix ile kuracağınız bir e-ticaret web sitesi ile payu aracılığı ile ödemelerinizi sorunsuz şekilde alabilirsiniz. E- Ticaret web site paketlerini Wix'e abone olduktan sonra inceleyebilirsiniz. Ayrıca 75 Dolar değerinde ücretsiz Adwords hediyesi paketlere dahildir.

İşyeri için web sitesi satın almak yada işyeri web sitesi nasıl yapılır sorusunun cevabı için eğitim videomuzu izleyebilirsiniz.

İşyeri için web site nasıl yapılır? İşyeri için seo uyumlu hazır web site satın al

Ücretsiz abone olduktan sonra, işyeri web sitenizi kurmak için eğitim videomuzu izleyebilirsiniz.

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

İşyeri için web site nasıl yapılır? İşyeri için seo uyumlu hazır web site satın al

Hazırlayan sertifikalı Wix uzmanı Emre Ata

İşyeri için web site nasıl yapılır? İşyeri için seo uyumlu hazır web site satın al

bottom of page