top of page

Şirket, firma web sitesi nasıl yapılır? Kurumsal web site fiyatları

Şirket, firma web sitesi nasıl yapılır? Kurumsal web site fiyatları ne kadar?

Şirketiniz yada firmanız için, işletmeniz için web sitesi nasıl kurulur? Google ve Seo uyumlu kurumsal web site fiyatları ne kadar? Bu soruların cevabını makalemizde bulabilirsiniz. Bir şirket için web sitesi kurma maliyeti hakkında detaylı bilgileri, kurumsal web site nasıl yapılır resimli ve videolu anlatım olarak izleyebilirsiniz. Wix ile kurumsal web site kurmak, www.wixsitekur.net yani Wix Türkiye ile 15 dakika da hazır web site satın almak için böyle buyurun. Kurumsal web site fiyatları ne kadar? Sıfırdan başlayanlar için kurumsal web site yapımı.

Şirket, firma web sitesi nasıl yapılır? Kurumsal web site fiyatları

Bir şirket yada firma sahibisiniz, işletmeniz var, E-Ticaret yapmak istiyorsanız, sanal mağaza makalemize ve sanal mağaza web sitesi kurulum videomuza bakabilirsiniz. Şirket yada firmanız için sadece bir kurumsal bir yüz olacak, ürünleriniz, hizmetleriniz, tarihiniz, çalışanlarınızdan bahsedecek bir web siteye ihtiyacınız var ise doğru yerdesiniz. Kurumsal web site kurmak Wix Türkiye yanı www.wixsitekur.net ile çok basittir. Eğitim videomuzu sonuna kadar bir kez izledikten sonra, sıfırdan adım adım web sitenizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.

İlk önce şirketiniz yada firmanız ile alakalı etkili ve şirket isminizin yer aldığı bir domain ( alan adı www.siteadı.com ) şeklide bir uzantı düşünün ve karar verin. Daha sonra www.wixsitekur.net yada bu makalenin sonunda yer alan ( HEMEN BAŞLAYIN ) yazılı görsele tıklayarak ücretsiz kayıt olun. Karşınıza web site temaları ve şablonları gelecektir. Bu temalardan istediğinizi seçerek kurumsal web sitenizi kolayca oluşturabilirsiniz. Kod bilmenize gerek yok, sürükle bırak yöntemi ile yazıları ve görselleri, videoları değiştirerek kolayca web sitenizi oluşturabilir ve yayınlayabilirsiniz.

Wix Türkiye ile kurumsal web site fiyatları seçeceğiniz pakete göre değişmektedir, aylık ödeme imkanı sunan Wix avantajları bunlarla sınırlı değildir. Wix ile web site kurarken, Vip paket, Ecommerce ( e ticaret paketi ), Unlimited premium paket yada Combo paket kullanabilirsiniz. Bunların fiyatları aylık 67 tl ila 17 tl arasında değişim göstermektedir. Kurumsal web sitenizi kurduktan sonra '' site booster '' isimli uygulama ile kolayca backlink inşa edebilirsiniz. Şirketiniz hangi sektörle alakalı olursa olsun, wix arayüzünde mutlaka sizin için bir hazır web site paketi mevcuttur. Kurumsal web site paketleri ile şirketiniz için hızlı şekilde web site kurabilmek için sertifikalı wix uzmanımız Emre Ata'nın hazırlamış olduğu eğitim videosunu izleyerek ilk adımı atabilirsiniz. Ayrıca Wix Seo Wizard programı sayesinde web site seo ayarlarınızı kolaylıkla yapabilir, Google ve diğer arama motorlarında kolaylıkla ilk sayfalara çıkabilirsiniz. Unutmayın web sitenizin her sayfasını özgün içeriklerle donatmalısınız, kendinizle aynı sektörde olan farklı bir siteden bilgi, yazı ve görsel kopyalamaz Google'da sitenizi alt sıralara düşürmektedir. Google my business hesabınız açıp kolaylıkla Wix sitenize entegre edebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınızı aynı şekilde kurumsal web sitenizde barındırabilirsiniz. Detaylar için eğitim videomuzu mutlaka izleyin.

Wix'in taksitli ödeme avantajı kredi kartından yada banka kartından tek çekim olmamasıdır. Her ay fatura öder gibi tahsilat yapılabilme seçeneği mevcuttur. Bunun için Visa yada master card sahibi olmanız yeterlidir. Ayrıca eğitim videomuzu izlediyseniz, '' HEMEN BAŞLAYIN '' yazan görsele tıklayarak abone olup, sertifikalı wix eğitmenimizden yıllık ödemelerde geçerli olan %47 'lik indirim kodunuzu alabilirsiniz.

Wix dünya genelinde 108 milyon kullanıcıya sahip, güvenilir ve full Google entegre web site barındıran bir platformdur. Aklınıza takılan sorular için 7 gün 24 saat bize e mail yada iletişim formu aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Şirket web sitesi nasıl kurulur?, firma web sitesi nasıl yapılır? Kurumsal web site paketleri konusunda detaylı bilgiler için eğitim videomuzu izleyin.

WEB SİTENİZİ HEMEN OLUŞTURMAK İÇİN HEMEN BAŞLAYIN YAZILI GÖRSELE TIKLAMANIZ YETERLİ. 30 SANİYE İÇERİSİNDE ÜCRETSİZ ABONE OLABİLİRSİNİZ.

Şirket, firma web sitesi nasıl yapılır? Kurumsal web site fiyatları

KURUMSAL WEB SİTESİ KURULUM VİDEOMUZU İZLEYİN

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Şirket, firma web sitesi nasıl yapılır? Kurumsal web site fiyatları

Hazırlayan sertifikalı Wix eğitmen ve webmaster Emre Ata

şirket için web sitesi fiyatları

bottom of page