top of page

Wix ile web sitesi kurmak için 2018 yeni yıl avantajlarını kaçırmayın

Wix ile web sitesi kurmak için 2018 yeni yıl avantajlarını kaçırmayın!

Yeni yılda bir web sitesi kurma planınız varsa mutlaka Wix Türkiye avantajlarından faydalanın. E Ticaret, sanal mağaza , yada kişisel web sitesi, hazır web sitesi fiyatları ve uygun indirimler sizleri bekliyor. Sıfırdan başlayanlar için web site kurulum rehberimiz videolarımızda.

Wix ile web sitesi kurmak için 2018 yeni yıl avantajlarını kaçırmayın

Wix ile web sitenizi oluşturun, ürün satın yada firmanızı tanıtın, kişisel web sitesini oluşturun. Google Adsense ile para kazanın. Tüm bunları yapabilmek için ihtiyacınız olan şey Google ve Seo uyumlu web sitesi. Bu web sitesini www.wixsitekur.net ile kolayca kurabilirsiniz. Üstelik 14 gün deneme süresi var, eğer memnun kalmazsanız paranız iade! Türkiye'de kurduğunuz web siteniz ile tüm dünyaya ulaşabilirsiniz. Forum oluşturabilir, blog sitesi halinde kullanabilirsiniz. Wix'in avantajı ise şudur, Wix web site temaları otomatik olarak Google, Yandex, Bing gibi arama motorlarının yeniliklerine ayak uydurur.

Wix ile aylık ödeme seçeneği ile web sitenizi kurabilir ve aylık fatura öder gibi çok uygun fiyatlara web sitenizi aktif hale getirebilirsiniz.

Wix'e hemen abone olabilmek için görsele tıklamanız yeterli. Eğitici videolarımız için web site ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Wix ile web sitesi kurmak için 2018 yeni yıl avantajlarını kaçırmayın

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Wix ile web sitesi kurmak için 2018 yeni yıl avantajlarını kaçırmayın

İşte birkaç örnek Wix ile kurulmuş web stesi; Best online watch store USA ( İngilizce ) Gold watches for men (İngilizce) Online watch store ( İngilizce ) Best website builder ( İngilizce ) Crear Una Pagina Web ( İspanyolca ) Fethiye canlı müzik ( Türkçe )

bottom of page