top of page

Kurumsal web site fiyatları

Kurumsal web site fiyatları hakkında bilgi almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Profesyonel web site fiyatları ve kurumsal site satın almak isteyen şirket sahipleri, yöneticiler, hatta personeller için en uygun web sitesi şablonları, seo uyumlu web site temaları Wix Türkiye ile ayağınıza gelmiş durumda. Google'da sayfam olsun istiyorum diyorsanız, işletmenizin, firmanızın yada kişisel web sitenizin sizi en iyi şekilde yansıtmasını arzu ediyorsanız hemen Wix ailesine katılın.

Kurumsal web site fiyatları

Kurumsal web site fiyatları, www.wixsitekur.net aracılığı ile Wix ailesine katıldığınızda büyük bir indirim ile karşınıza çıkmaktadır. Bu fiyatları aylık öde e yada yıllık ödeme ile karşılanabilir. Aylık 30 TL'den başlayan yada yıllık 257 TL'de başlayan fiyatlar ödeyerek, Seo ve Google uyumlu şahane bir web sitesine sahip olabilirsiniz. Kurulumu çok basit ve pratiktir. Sertifikalı Wix eğitmeni ve Webmaster'ımız Emre Ata'dan ücretrsiz mail desteği alabilir, takıldığınız konuları ve kısımları gönül rahatlığı ile sorabilirsiniz, teknik destek tamamen ücretsizdir!

Web sitesi kurmaktan ne anlarım? Ben nasıl web sitesi oluşturayım kod bilmiyorum ki.. Gibi cümleler artık geride kaldı! Wix dünya genelinde en başarılı ve yetenekli web tasarımcıların titizlikle oluşturdukları hazır web site temalarını kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmaktadır. Bir defa Wix'e premium abone olduktan sonra, kolaylıkla domaininizi ( www.siteadınız.com ) bağlayabilir, hazır web sitesi temalarından size en uygun geleni seçebilirsiniz. Wix ile web sitesi kurduğunuzda, mobil siteye ayrıca para ödemez, Google ve diğer lider arama motorlarının algoritma yenileme durumlarında, ekstra ücret vermek zorunda kalmazsınız. Tek yapmanız gereken, Wix'e abone olmak, bir domain ve premium paketlerden birini satın almak ve özgün, benzersiz içeriklerle dolu güzel bir site oluşturmaktır.

Kurumsal web site kurmak için eğitim videomuzu izleyebilirsiniz, ama onun öncesinde, görsele tıklayarak Wix ailesine katılabilirsiniz.

Kurumsal web site fiyatları

NASIL KURUMSAL WEB SİTESİ KURACAĞINIZI BU VİDEO İLE ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Kurumsal web site fiyatları

Wix web sitesi fiyatları aylık ödeme yada yıllık ödeme şablonu şu şekildedir, detaylar için tıklayarak ücretsiz abone olabilirsiniz ve unutmayın, Wix ile web sitesi oluşturduğunuzda aylık ödeme seçeneği seçerseniz, ücret her ay siteyi kurmuş olduğunuz gün tahsil edilir, kredi kartı yada banka kartınızdan tamamı tahsil edilmez. Bu sayede her girişimci kolayca web sitesi oluşturmaktadır, ayrıca 1 Ocak 2018 yeni vergi kanunu gereğince, fiyatlara % 18 KDV eklenmektedir.

Hazırlayan Emre Ata sertifikalı Wix eğitmeni ve webmaster

kurumsal web sitesi fiyatları

bottom of page